dimecres, 22 d’octubre del 2014

MASSÍS ANTELLA 2014

Ja estem per ací altra vegada després de passar uns mesos sense poder disputar cap prova per culpa d'unes molèsties als abductors, que ja han passat a millor vida. Vaig dir ací no torne jo ni a fer-me un canariet,i passà un any i ja esta altra v
egada el burro en l’herba!!, de nou en Antella per contar-vos la experiència de disputar el mitic “Massís”.

Com sempre quedem promptet gracies a Juli,arribem a Antella,ens equipem em done conter que she m’han oblidat els botellins de la bici i no era l’única cosa, el rellotge també, comencem bé. Moguem cap al box i allí els organitzadors em donen els botellins,desde ací els done les gràcies de nou. Ja ho tenim tot apunt i cap al aigüa!! 

Primer les dones i després al moment nosaltres pràcticament sense calfar ni uns ni altres , espere que l’any que ve milloren aquest punt que va ser l’únic punt a milllorar. 

No recordava lo que era el sofriment d’aquestes proves de mitja distancia degut al temps que no disputava ninguna a conseqüència de les molesties que arrastrava. Gràcies als ànims de les i els seguidors que no falten mai...que seria mes dur si no estiguèren ahí animant per alla aon anem, i també als meus companys que tot la duressa de la prova tenen un moment per animar-te i ajudar-te arribar al final. Felicitar a Juli,Victor,Oscar i Ximo pera acabar-lo. Ara a seguir entrenant per a la pròxima prova. 

Fins l’altra!!!

 Salvatore.

divendres, 17 d’octubre del 2014

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA