dimarts, 18 de març del 2014

I JA EN VAN QUATRE


Ja van quatre les mitges maratons que he fet aquesta temporada. I totes elles són preparatòries per al MD d'Elx. La primera mitja fou la de Algemessi que ferem l'1 de desembre. La vaig disfrutar molt, ja que la coneixia i al ser prop de casa, hi havia molta gent coneguda.  
La segona va ser la Mitja de Paiporta-Picanya. En aquesta també vaig disfrutar, però les costeretes em feren patir una miqueta, a més volia millorar el temps de Algemessi i ho vaig aconseguir.

A gener vaig fer la Mitja de Santa Pola. Aquesta va ser especial, per estar al poble on treballe i on resideixc ja tres anys pel treball. Va ser molt dura, perquè varem correr amb pluja tot el trajecte, a més, també tenia intenció de millorar temps per tant, el ritme havia de ser més exigent. Tot i que estava plovent, l'ambient era espectacular. En fi, una mitja més "a la saca".

I la última disputada fou aquest passat diumenge. Corria a casa, a Guadassuar, amb la meua gent. I he d'agraïr que encara que havíem d'estar organitzant el meu club, alguns membres varem poder córrer per a seguir amb la preparació del tri d'Elx.
 

Si em pose a sumar kms, n'ixen uns quants els que porte a les meues corredores...és la primera vegada que acumule tans kms!!! no m'ho puc creure!! 

  I com diu el nostre Mister Paquito Cortés: 

SI PATEIXES ENTRENANT, 
DISFRUTARÀS COMPETINT. 

Així que a seguir que queda poc més d'un mes i mig per al Half d'Arenals.

per: Teto Ruiz

diumenge, 2 de març del 2014

Duatló per equips d'Albalat de la Ribera



El duatló per equips es una prova on els diferents equips de entre 4-6 membres tenen que disputar-la conjuntament, la eixida es correns, desprès el sector ciclista i s'acava altra vegada a peu.

Diferent, un duatló per equips es una prova molt diferent al que estem acostumbrats.

Diferent per el format de la prova i les sensacions viscudes. Estem acostumbrats a veure proves en solitari on cadascú lluita per ell mateix encara que tinga un ull amb els seus companys, però quina diferencia ser un grup i entre tots fer una pinya amb un mateix objectiu. Donant-se anims, tirant, espentant els uns als altres, tant al sector a peu com al sector cicliste. En qualsevol grup hi ha de més rapids o en millors condicions, per tant es una prova on sobretot prima el ambient de equip, quan mes coordinats i mes colaboren els membres millor resultat obtindran.



El Club Triatló Guadassuar va participar amb 2 equips de 6 membres cadascun. I com no, sempre hi ha un gran grup de fidels seguidor o mes be, seguidores.

El ambient va ser d'un equip, que encara que partit amb dos grups degut a la normativa de la prova, estava en tot moment agrupat desde l'eixida de bon mati, bromejant, canviant rodes punxaes dels companys, fins i tot les bicicletes van anar totes juntes a Albalat (ayy si paren a Dani i li arriven a buidar la furgo....quin disgust) arreplegant dorsals, preparar les coses per a la prova, aguantant-li la poma a JoseCa, repartint flyers per al duatló de Guadassuar del proper 0 de Maig del 2014...molts bons moments que ahir van passar. I al arrivar al poble quedava el millor i el que no deuria de faltar mai! Una cervesa d'equip per acavar a un dinar d'amics.






Quina diferencia d'ambient i sensacions  respecte a una prova on el nombre de participants del club es inferior.
Per  el viscut ahir a Albalat, dona la sensació que anem a veure com aquest tipus de proves van a multiplicar-se en breu.
Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA