dijous, 27 de juny del 2013

TETO RUIZ PARTICIPA AL TRIATLÓ DE SANTA POLA


I per segon any consecutiu, he participat al Triatló Cross de la meua segona ciutat, Santa Pola. Dic segona ciutat perquè porte dos anys vixquent allí per motius de treball.

Aquesta era una prova de foc per al meu peu, ja que al primer triatló de la temporada em vaig lessionar. Vaig caure al tram de carrera a peu al triatló de Gandia i em vaig fer una fissura al dit  que em va fer estar mes i mig sense córrer.

Anem al tri, que m'enrosine i men vaig per les rames...bé, el triatló el vaig plantejar com a un entrenament, ja que no podia exigir-me molt degut a la lesió, per tant, els nervis estaven ahí, però eren menys del normal.

El tram d'aigua va anar genial, molt còmoda i disfrutant, a la bici, vaig trobar en falta haver fet el circuit més vegades, ja que jo no soc de muntanya i hi havien trams per a mi, complicadets. Però així i tot, gaudint del recorregut. I finalment, em pose a córrer...que por, tindré molèsties? podré dur un ritmet o m'ofegaré? preferixc no pensar i córrer...i que bé que en no res acabe i m'espera el gelaet d'orxata!! més contenta que unes pasqües!! 

Finalment una huitena posició. Curiositat, que acabe al mateix lloc que el passat any!

per: Teto Ruiz

dimecres, 26 de juny del 2013

AQUEST CAP DE SETMANA A LA MOGUDA MADRILENYA

Ja queda poc per afrontar un nou repte. Dani Gomis i Mario Bou estaran el proper cap de setmana en Madrid per participar al WILD WOLF SERIES by POLAR.

Dani Gomis participarà al triatló olímpic del dissabte per la vesprada, mentre que Mario participarà al Desafiament 4x4 del WILD WOLF SERIES by POLAR.

9 son els inscrits en aquest repte, en el qual hauran de participar en un triatló supersprint, un esprint, un olímpic i un mig IRONMAN en dos dies.

Un nou repte per a Mario en el seu camí cap al ULTRAMAN DID SPAIN 2013 del mes de setembre.

Molta sort a Dani i Mario en aquest cap de setmana.

divendres, 21 de juny del 2013

UN KILÒMETRE UN KILOGRAM

Que en el Club de Triatló estiguen acostumats al esforç i  a la superació no es notícia. Curses populars, mitges maratons, maratons, d'asfalt i de muntanya, per no parlar dels nostres TRIATLONS, MITJOS IRONMAN  i alguns IRONMAN,  fins i tot hi han algunes probes de ultra fondo. 

I per que? solament per el afany de superació. 

Ens preguntareu si val la pena? Doncs SI. La satisfacció personal (eixes coses que no es poden pagar) t'ompli, et fa sentir bé, li dona sentit a la vida.

Esta clar que som durs, però som algo més, som SOLIDARIS.  


Ahir vàrem organitzar una pobra solidaria com moltes de les que fem, per a recollir aliments per a Càritas i podeu vorer la montonà de menjar que hem arreplegat.

Avui cada piscina tenia sentit, ajudar al que ens necessiten. Els kilòmetre s'acumulaven i he aconseguit la meta de 5Km ja que he dut  5Kgr. de menjar. Han agut companys que han arribat als 10Km. Ja vegeu en lo que hem convertit un entrenament. Avui el esforç si que valia la pena.

En estos temps de descontent general es bonic trobar gent que s'apunta a estes iniciatives, els companys del Triatló de Carlet (Capitanejats pel nostre entrenador Paquito), els companys del Triatló de L'Alcúdia i molts altres nadadors que han estat amb nosaltres. 

Gràcies a tots.

per: Ximo Casanova

dimecres, 19 de juny del 2013

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR PARTICIPA AL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE TRIATLÓ DE CULLERA

El passat dissabte es va celebrar el Campionat Autonòmic de Triatló en la ciutat de Cullera, i el Club Triatló Guadassuar va estar allí, en una de les proves tradicionals del calendari de la nostra Comunitat.

10 van ser els membres del Club que participaren, demostrant que els entrenaments estan funcionant a la perfecció. 

Cal destacar el segment de natació, amb un recorregut amb moltes meduses, les quals era impossible d'esquivar, i tots, en certa manera, vàrem tindre algun picor durant la resta del dia. Menys mal que varen deixar utilitzar el tratge de neopré, amb el qual sols tocaves les meduses amb mans i peus.

Bon ambient i localitat per a fer triatló. El què no té nom és què es queden sense aigua en una prova que hi ha gent que paga més de 30€ per poder participar i aconseguir un repte personal.

Per al proper mes ja toca el mig IRONMAN de Oliva, el triatló d'Antella i el Challenge IRONMAN de Vitória.

Comença l'estiu i toca divertir-se, sofrir i gaudir del triatló. T'apuntes??

CLASSIFICACIÓ

53 PERIS CERVERA, FRAN                       00:13:37   00:32:04   00:19:40   01:07:37
99 SAIS GONZALEZ, JOSE CARLOS        00:14:44   00:34:10   00:19:31   01:11:17
115 FUERTES GIMENO, DANIEL              00:14:43   00:33:59   00:20:21   01:12:02
118 BELLOT BELLVER, JOSE                    00:16:41   00:33:06   00:19:43   01:12:17
150 BOU ORTEGA, MARIO                        00:14:43   00:33:36   00:22:38   01:13:57
175 MORICHE CELAYA, PEDRO JOSÉ    00:15:23   00:34:46   00:21:41   01:15:25
211 VICO CUESTA, RICARDO                   00:16:23   00:34:39   00:23:16   01:17:38
232 ANDREU ESTEVE, VICENTE             00:14:49   00:37:14   00:23:44   01:19:12
282 CASANOVA TORRES, JOAQUIN       00:17:56   00:36:09   00:26:41   01:24:26
DNF VICENS ESTRUCH, VICENTE

per: Mario 

dimarts, 18 de juny del 2013

POLAR TRI DAY - 13 de juliol de 2013 - FREE ENTRY

Ja tenim tota l'informació a la web del POLAR TRI DAY. Un dia dedicat a l'esport.

Pel matí podràs córrer 7 o 15 kilòmetres, al mig dia sessió d'aigües obertes i aquatló a la piscina municipal; i per la vesprada xarles de ciclisme, nutrició i ultra distància.

A més podràs provar productes POLAR i participar en el sorteig de regals de la Marca POLAR.

I tot açò gratuïtament. Vos esperem, i no dubteu en fer la vostra inscripció.

http://polartriday.blogspot.com.es/p/blog-page.html

dijous, 13 de juny del 2013

1 a 10 KM NATACIÓ GUADASSUAR EN FAVOR DE CÀRITAS. UNA LLUITA PELS MÉS NECESSITATS


El proper dijous 20 de junyel Club Triatló Guadassuar tornarà a demostrar la seua sensibilitat i solidaritat en aquesta època què estem passant.

Una lluita, un esforç, per tal d'aconseguir el major número d'aliments per a Càritas de Guadassuar. Una gran llavor la que fa Càritas i en la qual nosaltres volem posar el nostre kilo.

Fins a 10km en la piscina van a intentar fer els nostres nadadors del Club. Un gran repte per ajudar als demés. Cada nadador donarà 1kg d'aliments no pereceders per km que recórrega.

Esteu tots convidats a inscriure's a aquesta activitat. Podeu fer des d'1 fins a 10 kilòmetres. I si no podeu assistir o no es tireu a l'aigua, vos agrairíem que col·laborareu amb nosaltres amb la donació d'1kg de menjar no pereceder.

Amb aquest acte, molts xiquets i majors del nostre poble podran gaudir d'uns aliments què per desgràcia en l'actualitat no poden adquirir.

Podeu fer l'inscripció al següent enllaç: INSCRIPCIÓ

Vos esperem, tots ens tenim que mullar pels demés. 



dilluns, 10 de juny del 2013

ESPECTACULAR ELS MEMBRES DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR ALS 11K DE CATADAU


Començava la setmana i el mister Paquito ja ens havia marcat la féina (entrenaments) de tota la setmana, i una d'elles era participar a la cursa de 11km el dissabte a Catadau…Raul i jo, i Paquito que també ens acompanyaria ja teniem un "entreteniment" el dissabte!

Havíem quedat Raul i jo a les 17:45h en prendre algo i eixir cap a Carlet a pel mister…però el sofà i la siesta s'havien aliat per a que fera tard. El sofà m'havia fer una clau de karate i la siesta em tancava els ulls amb força. Sort que el "Todo Poderoso" em despertà de cop a les 17:58h (dos minuts abans de l'hora de quedada)…i Raul va poder passar a per mi corrents per eixir cap enllà! I vaig comprendre que era una senyal del "Todo Poderoso", de que a eixa cursa no podíem faltar i ens eixiria molt bé…

A l'arribada a Catadau ens adonem de la presencia de la gran participació de xiquets/es del Club Atletisme Guadassuar a les seues curses corresponents que s'estaven celebrant, amb algun pòdium carabassot entre elles com el 3er lloc de Salva Colomer i el 4rt lloc del nostre Solet Ferran Vicó.

Després de saludar al personal, recollim dorsals i a calentar. Ven calentets ens posàrem ja que la nostra eixida es retrasà per falta de l
'ambulància que havia sortit per necessitat de la cursa anterior.

Col·locats a primera línia de l'eixida ("a ras de llensa")…PUMM!!! Eixim disparats a per una cursa dura de 11km, per les rampes que es pujen i es baixen per la muntanya, i per la falta de gent animant al recorregut (jo si no hi ha ambient no m'agrada!). Finalment i tal i com el Todo Poderoso m'havia advertit…gran carrera dels 3. Paquito 6é de la general i 5é de la categoria en 40:07. Jo 14é de la general i 4rt de la categoria en 41:50. Raul 35é de la general i 10é de la categoria en 43:50.

Esta volta em vaig fer un batut al finalitzar…que no son 9 com ens recomanà el mister a Vicent i a mi a L'Alcudia, pero per ahí es comensa…

JC, el Tresorer! ;)

dimecres, 5 de juny del 2013

CRÒNICA CSP 115 CASTELLÓ PENYAGOLOSA. LLÀGRIMES i VICTÒRIA

 Tornem a repassar: frontal, piles, un altre frontal per si les mosques, la llum roja trassera, bidonet per a l’aigua, compresport, barretes, gels, pastilles isotòniques, visera,  calcetins de repost, vaselina, xubasquero, crec que heu duc tot, tot apretaet en el Camelback . Ja estic preparat  per a passar el dia en la muntanya, total nomes seran unes 20 hores.

Marxem a les 3:30 hores cap a Castelló, en la furgoneta anem els tres: Hortelano, Mario i jo. Hortelano i jo anem parlant sobre el que ens espera, en canvi Mario no està molt “xarrador” i no es normal en ell, no sap com li va  a respondre el seu cos per la grip que ha patit estos dies.

Arribem a Castelló sobre les 5:00h. En una hora hem d’estar a punt per eixir. Busquem a Ponche (participa al MIM de 63 km de distància) que ens ha fet el favor d’arreplegar els nostres dorsals, entreguem les motxilles (que tindrem a l’arribada de la meta)  i anem a passar el control de material en l’eixida.

Quant entrem a la pista d’atletisme l’espectacle és impressionant, 1800 persones preparades per a afrontar una de les carreres més representatives del Trail de la Comunitat Valenciana.

Després de fer la visita de rigor al WC, ens col·loquem entre la gent i abans de donar-nos compte donen l’eixida. Al mateix temps que el cel queda il·luminat pels focs artificials nosaltres comencem la nostra aventura personal: ÀNIM, ANEM, ANEM!!!!!.

Mario i jo comencem la carrera a un ritme molt tranquil, és de nit però no fa falta frontal, ens mesclem en tots els altres corredors.

Hortelano i Ponche van a la seua (per un altra banda).

Mario em comenta que de moment no te bones sensacions, hi ha molta gent, així que el ritme és molt tranquil, parant en diverses ocasions, arribem  a Borriol on comença la primera pujà cap a La Pedra (en la Serra de Borriol).

Mario em demana les claus de la furgona, ha pres la seua decisió i se’n torna a Castelló. Bé, em sembla que faré la carrera en solitari.

Les primeres pujades són per pista i no tenen molt de desnivell, es puja còmode,  comence a passar gent i abans de donar-me compte arribe al primer avituallament  (km 14),  ale sols queden 10 més,  buff que llarg va a ser açò!.

En esta primera part de la carrera  el que més recorde és la quantitat de gent que hi ha, passen els kilòmetres i alcance a Hortelano i Ponche, (no sabia que estaven per davant), estic un ratet amb ells i continue la meua marxa.

 En Sant Miquel de les Torrecelles Km 44 ens separem de la gent del MIM, ara comença de veritat el CSP115. Ja còrrec sol, al meu ritme, gaudint  de les baixades i arribe a Atzeneta. Mario està allí, ha decidit seguir el recorregut en la furgoneta i així no caldrà baixar cap a Castelló en autobús al acabar la carrera.

Primera pujada considerable fins  Benafigos, on arribe cap a les 13:30 hores, en l’avituallament hi ha un ròtul on està el desnivell del pròxim tram de carrera 550 metres cap avall i 950 metres cap amunt en 10 km, pot ser serà el tram més dur de tota la carrera. La baixada és per una senda en picat amb moltes corbes, anem un grup de  4 corredors i ningú vol quedar-se enrere , tots coincidim amb el mateix parèixer: la baixada és impressionant , i ara toca pujar-la,  cadascú  al seu ritme. A la mitat de la pujada  tinc la primera rampa en els quadríceps, pare, estire, mire el paisatge, respire, em prenc mitja barreta, un ibuprofeno, un trago d’aigua, un d’isotònic i endavant cap a Culla.

L’últim tram per arribar a Culla és una paret de roca i pedres soltes, molt dura, on els corredor anem parant i donant-nos ànims:  ale, ale amunt!  i per fi Culla (km 72) on està Susi, podem dir que estem a la meitat de la carrera. En aquest avituallament menge un plat de macarrons i un caldet calentet que sap a glòria. Mire als corredors: un estirant,  altre ficant-se reflex, tots en cara d’haver patit, però al mateix temps molt contents i en gana de fer broma.

Comence la segona part del dia amb molt d’ànim, vaig còmode i encara no note la fatiga en les cames, córrec en solitari cap  avall i arribe al riu Monlleó just quan un altre corredor està creuant-lo amb aigua a l’altura dels turmells. Una corda ens marca el lloc per on tenim que passar, quan estic apunt de banyar-me els peus un corredor de la zona m’indica un altre pas per damunt de pedres i ens estalviem la “llavà” d’espardenyes.

El camí continua cap amunt en direcció a Sant Bertomeu i Vistabella passant per una de les zones més boniques que he vist mai. No sé si estic a Castelló o a Galícia, inclús pare a fer fotos, arribe a Vistabella on estan Susi i Mario. L’avituallament està a un magatzem on la gent et fa un corredor aplaudint i donant ànims ( Km 91).  

Desprès de menjar-me un bocata i col·locar-me el frontal (que l’organització em demana mostrar-lo en varies ocasions), continue cap a Xodos, encara puc córrer a bon ritme, passant a molta gent que ja opta per caminar en l’última part de la carrera. La baixada per una senda molt tècnica fins Xodos  la recordaré tota la meua vida, ja que les vistes del poble fent-se ja de nit amb els núvols de la tronà que ha passat són per a no oblidar.

En Xodos  m’acomiade de Susi i Mario  fins arribar a  meta.

Es fa de nit i sols queden 18 km que intentes visionar-los positivament en la teua cansada ment :“va que ens queda pujar un poc i després es tot cap avall fins meta, en un ratet està fet açò”, però de nit tot canvia:  no disfrutes de paisatges, només et concentres en el trosset que portes il·luminat, no t’arriesgues a córrer i trepitjar , el piso està  banyat i enfangat , per tant els 18 Km es fan molt llargs.

Són les 23:00h quan  arribe a  l’últim avituallament enmig de la muntanya on un grup de xavals estan de festa donant ànims a tots el corredors que passem per allí.

Bé, un poquet més de fang, més pedres i més fred, còrrec desitjant sentir la música que m’anuncia la meta i per fi la puc escoltar.

A  les  00:30h arribe al Santuari Sant Joan del Penyagolosa , abrace a Susi i Mario,  -que com estàs?  -bé molt bé!,  per a còrrer un altra (menuda careta faria).  

Igual a eixit la crònica un poc llargueta, però la carrera també ho era.


per: Dani Fuertes 

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR ALS 10K NOCTURNS DE GANDIA. MOLT BON ROTLLO i AMB FAMÍLIA.

Aquest dissabte, el Club Triatló Guadassuar ha estat representat a diferents proves esportives, una d'elles els 10kms nocturns de la platja de Gandia.

 
A diferencia de la majoria de les carreres, en aquest cas, els preparatius comencen més be tart. 

Després de tot el dissabte de feina, uns a la seua feina habitual, altres representant una bona causa al LD de València, altres fent feines de casa...be! Ven entrada la vesprada tots amb el temps més just que menys arribem a Gandia. Recollir els dorsals...una odisea, molt apurats de temps, menys mal que alguns coneguts ens feren el favor de recollir-nos els dorsals. 

Una vegada ja canviats i preparats, es dona l'ordre d'eixida amb alguns minuts de retard degut a les retencions de tràfic. Per eixir uns 3000 participants...us podeu imaginar, els primers metres es fan amb aglutinament de gent, però amb els pas dels kms cadascú agafa el seu ritme. 

Jose Carlos i Juli, que prengueren l'eixida juntament, encara que tan sols van fer els primers metres junts, ben aviat Jose Carlos ja va prendre la capdavantera i va acabar la cursa amb una grandíssima carrera, Juli per la seua part va fer el mateix però amb un ritme inferior a Jose Carlos. Ja per darrera vindrien Núria i Ariana que van fet tota  la carrera juntes com ja ens estan acostumant, Vicent Andreu i Maria que han disfrutat de la carrera conjuntament.

Una cursa un poc monòtona, ja que transcorria en tot moment per els carrers de la platja de Gandia, però que amb la gran afluència de públic, degut al bon oratge, es va fer bonica i sobretot molt ràpida. 
Una prova molt popular i ràpida, que té molts motius per a fer-se molt popular a curt plaç.

per: Juli Escrivà
Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA