dimecres, 15 de maig del 2013

FRAN PERIS AL CAMPIONAT UNIVERSITARI D'ALACANT


7:00 AM    bipipipipi bipipipii.

Comença el dia, ha sigut una nit llarga amb insomni però ara tot això ja es una altra historia. Desdejuni macuto, bici y carretera, anem cap a Alacant¡¡

De camí a Alacant  fiquem el GPS, tan tranquil·lament ja per la autovia em diu que entre en la següent eixida, “Que diu aquest mentirós, que no vol que entre en Carlet….”, anava en direcció contraria, açò va ser el començament d’un dia per a oblidar.

La carretera es fa llarga, amés, he quedat a les 9:15 en els de la universitat a Alacant i no arrive a hora, toca apretar l’accelerador un poc.

Anava a disputar el campionat universitari a Alacant, primera prova de la temporada. Un triatló que ha estat aplaçat i que ens varem enterar quan estàvem allí la nit d’abans. Una vegada allí, arribe i no hi ha ningú de la meua universitat, comence a ficar-me un poc nerviós fins que van apareguent. Anem a vore el llistat d’inscrits i sorpresa no hi som. Ha hagut un problema a les inscripcions i ens tenen que introduir manualment, i ja sabem que molt ràpids no son, adeu al temps per a escalfar.


La cua per a entrar a boxes es quilomètrica, sort que la organització ens fa un favor i ens cola a tots els de la uni perquè faltaven 5 minuts per a donar l’eixida. Tot a boxes preparat, ben untat d’oli i vaselina. I corrent cap a la platja, al final s’ha retrasat l’eixida i podem calfar un poc.

Unes oles de metre i mig em fan presagiar que no serà una natació còmoda i efectivament, piiiit tots corrent pegant-se espentes ens fiquem a la mar. Sort que sols en som 30 i no hi han moltes galtaes, però fins la primera bolla no em trobe còmode i vaig molt fatigat, a partir del primer gir, les sensacions milloren i ja sols queda restar metres.

Ixc de l’aigua completament marejat, l’onatge no ens ha respectat. Mentres còrrec em lleve el neoprè i vaig a buscar la bici. Seguix al seu lloc, això es bona senyal, em fique el casc i a pedalejar. Quan he recorregut el carril apunt d’eixir, la jutge em diu que em pose el dorsal, me’l mire i dic “on collons està el dorsal??”, per ser més llest que ningú aquesta vegada me’l havia deixat preparat en terra per tal de només llevarme el neopré, ficar-me damunt, però al estar en terra no me’n vaig adonar. Amb tot açò torne a pel dorsal, les gometes de les sabates se’m trenquen al anar cap arrere i perc el grupet amb el que havia eixit de l’aigua.

Ixc sol i em toca pedalejar en solitari uns quants KMs. Tot era pedalejar i pedalejar però no agafava al grup de davant, fins que em passen dos bales i decideixc enganxar-me a ells, a tot açò ells no perteneixien a la prova universitària sino a la del triatló sprint donada l’eixida 10 minuts més tard.

Una cosa negativa sobre aquesta prova es que havies de donar 3 voltes a un mateix circuit i perdies completament la referència respecte als rivals. A més hi havia girs de 180º on la indicació estava prou mal i en un d’ells em vaig passar de llarg, una cosa més per a sumar a aquesta participació.

Després de deixar la bici ja sols 2 voltes restaven per a complir els 5 kms. La meta,el temps 1 hora i 11 segons, millor marca personal però les sensacions molt males, crec que podria haver donat més de mi, tal vegada la frustració de la prova o simplement que no era el meu dia no em van deixar gaudir de la prova.

Però de tot s’apren aixina que no queda un altra que entrenar i preparar el següent.

per: Fran Peris

divendres, 10 de maig del 2013

DORSALS EN EL CSP 115




Ja tenim confirmats els dorsals per demà:

Dani Fuertes: 2175
Mario Bou: 2176
Jose Luis Hortelano: 2314




A més aquesta setmana hem aparegut dues vegades als diaris de referència de la nostra Comunitat, a Las Provincias i en el Levante-EMV.




VOLTA A PEU L'ALCÚDIA 2013. AÇÒ FUNCIONA.


Quedem a les 6 de la vesprada Pedro, Ximo i jo en casa Ximo per eixir junts amb les nostres “fans”. Apunt de moure cap a l’Alcúdia, cuna d’uns quants membres del nostre club, apareix Dani i quasi sense parar el cotxe pugem i enfilem el camí cap l’Alcúdia. 

Encara no hem eixit del poble i ja vegem al primer corredor escalfant, Miguel Rapu (Dani para a vore si és que li s’ha trencat el cotxe) però no, estava calfant.

Arribem, recollim els dorsals i ens trobem amb Jose Carlos i Fran. Sense calfar ens col·loquem en l’eixida. La meua idea era fer una mitja de 4:50 - 4:45, però el nostre mister Paco el dia abans em va dir que no, que a 4:30. “Paco que jo no he corregut tant de presa mai, que no he baixat de 5:10”. “Que no, que tu estàs per anar a 4:30”. 

Bé, si ho diu ell serà per algo. Comença la carrera i va tot bé, en un ratet estem acabant. Aplegue en 45:22, com deia Paco, en una mitja de 4:32. Quina raó tenia, com es nota que ens té controlats. Al final de carrera em trobe amb Jose Carlos i Paco, i comentem algunes coses de la carrera. Paco ens dona uns consells per recuperar-nos: “Ara quan aplegues a casa un batido i dema nou”. Però Jose diu que nou li semblen massa, que si no poden ser hui quatre i demà cinc. Ocurrències que té Jose de tant en tant.

per: Vicent Andreu

dimecres, 8 de maig del 2013

DOS MEMBRES DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR PARTICIPARAN EN UNA DE LES PROVES MÉS EXTREMES DEL PAÍS


Dissabte que ve, Daniel Fuertes Gimeno i Mario Bou Ortega, membres del Club Triatló Guadassuar, juntament amb el nostre veí Jose Luís Hortelano, participaran en una de les proves més dures i extremes del nostre país.

Es tracta del CSP 115 Castelló-Penyagolosa, que en aquesta segona edició serà Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya Ultratrail de la FEDME.

Un Ultra Trail en què els participants recorreran 118 quilòmetres amb un desnivell acumulat de gairebé 10.000 metres. Amb sortida al nivell del mar, la cursa finalitzarà al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa a 1280 metres d'altura, recorrent al seu pas els termes de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Lucena, Atzeneta, Benafigos, Culla, Xodos, Villahermosa i Vistabella.

Aquesta serà la primera prova d'ultra resistència d'aquests dos membres del Club Triatló Guadassuar, que al mes de juliol participaran al IRONMAN de Vitòria, i Mario que al setembre participarà en l'Ultraman DID SPAIN 2013 sobre la distància de doble IRONMAN.


L'organització posa a la disposició un app per a dispositius mòbils amb la qual podreu seguir als participants, amb els seus passos de control parcials i les classificacions.
PREM A LA IMATGE
PER DESCARREGAR L'APP

A més del APP es pot seguir la carrera a la retransmissió de ràdio de http://espiquer.com/, i l'organització està preparant per retransmetre en directe la cursa víastreaming.

Una prova que ens va a portar al límit.

Aquests dies cal preparar tot el material, descansar i recuperar-se. Dissabte serà un dia llarg a la muntanya, gaudint i patint del que els agrada.

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA