divendres, 28 de desembre del 2012

DEMÀ LA III SANT SILVESTRE GUADASSUAR


Demà dissabte celebrarem la III Sant Silvestre Guadassuar. Esperem que siga una de les més multitudinàries que em vist en la nostra localitat. 

Participants de tota la Comunitat Valenciana i d'arreu d'Espanya es donaran cita en Guadassuar, per despedir l'any fent el que més ens agrada: córrer, divertir-se i ser solidaris.

POLSA EN LA IMATGE
PER VEURE EL VIDEO
A més, comptarem amb la presència del millor atleta de la localitat, Juan Enrique Vallés Pastor, del Club Atletisme Barcelona, i que el juny passat participà als Campionats d'Europa d'Atletisme, representant a Espanya en la prova de 400 metres tanques.

Si no seu pogut inscriure per internet no hi ha cap problema. Demà a partir de les 17:00h podreu fer la vostra inscripció in situ en la línia d'Eixida. 

Vos esperem amb moltes sorpreses, i em treballat moltíssim per a que vos agrade.

Ens veiem demà posant moltes gotes per Níger. GRÀCIES

dijous, 27 de desembre del 2012

DECAIRONGUADA - 10 IRONMANS EN 10 DIES. NOU REPTE 2013 PER A MARIO BOU i DANI FUERTES


UNA INOCENTADA, PERÒ PROMTE SERÀ REALITAT, JEJEJEJE. TEMPS AL TEMPS


El Club Triatló Guadassuar prepara per a la temporada 2013 el primer DECA IRONMAN GUADASSUAR. Aquesta prova es celebrarà durant els dies 21 al 30 de juny del 2013.

La prova consistirà en la realització d'un triatló distància IRONMAN al dia, ho siga 3,8km de natació - 180km de ciclisme - 42,2km a peu. 

10 dies i 10 IRONMAN's per completar una distància de 38km de natació, 1800km de ciclisme i 422km de carrera a peu. 

Dos circuits formaran part d'aquest prova, on els participants nadaran en la Assut d'Antella i la platja de Cullera, i pedalejaran i correran per la Ribera Alta i Baixa.

Mario Bou i Dani Fuertes seran els representants del Club Triatló Guadassuar en aquesta prova d'ultradistància a la Ribera, la qual espera la participació d'uns 20 participants.

TECMA CLÍNICA OFERIRA SERVEIS DE FISIOTERÀPIA EN LA III SANT SILVESTRE GUADASSUAR

Tots els participants en la III Sant Silvestre Guadassuar podran recuperar forces en acabar gràcies a la clínica Tecma. 

Tecma t'he previst ubicar en la zona d'eixida/meta una carpa amb fisioterapeutes per tal de donar servici a tots els participants a la Sant Silvestre que ho necessiten.

Vos recordem que encara podeu fer la vostra inscripció a la III Sant Silvestre Guadassuar, organitzada pel Club Triatló Guadassuar, Al Trot i l'Ajuntament de Guadassuar.
I recordeu que amb l'inscripció estareu fent la donació d'1€ per a la campanya en favor de UNICED "Gotas para Niger". Entre tots portarem aigua als més menuts i que més ho necessiten.

Posaràs la teua gota?




diumenge, 23 de desembre del 2012

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR VOS DESITJA BONES FESTES i MILLOR 2013


II MARATÓ SOLIDÀRIA NADALENCA DE GUADASSUAR. ÉXIT PARTICIPATIU, ORGANITZATIU i DE COL·LABORACIÓ

El passat dissabte a les 16:00h es va realitzar la "II Marató Solidària Nadalenca de Guadassuar", 3 hores de natació en favor de la Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar. 

Aquesta prova, organitzada pels membres del Club Triatló Guadassuar, no va fallar a les expectatives i va fer gaudir a tots els participants i públic d'una molt bona vesprada esportiva.

Més de 50 nadadors es donaren cita en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal de Guadassuar, els quals completaren un total de 54,1 km. Cal agrair la presència del Club Triatló Algemesí, Club Triatló Alginet, Club Triatló Carlet, triatletes de la Ribera, els participants al carril solidari, i els amfitrions, els membres del Club Triatló Guadassuar.

Aquesta prova serà la primera de les solidàries d'aquestes dades organitzada pel Club Triatló Guadassuar, juntament amb l'Ajuntament de Guadassuar. La propera prova serà la "III Sant Silvestre Guadassuar", en favor de UNICEF i el projecte "Gotas por Níger", què es celebrarà el proper 29 de desembre, a partir de les 18:00h.

Solidaritat, esforç i col·laboració, tri de les coses més importants per al Club Triatló Guadassuar.

divendres, 21 de desembre del 2012

DEMÀ A NADAR CONTRA EL CÀNCER. II MARATÓ DE NATACIÓ NADALENCA GUADASSUAR. NO VINDRA'S A COL·LABORAR?

Demà a les 16:00h, en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal de Guadassuar, tindrà lloc la "II Marató de natació nadalenca de Guadassuar" organitzada pel Club Triatló Guadassuar, i amb la participació del Club Triatló Algemesí, Club Triatló Alginet, Club Triatló Carlet i el Club Triatló Guadassuar. Així mateix tindrem un carril solidari amb tota la gent que vulga acompanyar-nos. 

Prop de 50 nadadors, entre ells la presidenta de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar, na Xelo Miquel San Lorenzo, participaran durant tres hores en aquest esdeveniment.

Tot començarà a les 15:30h, hora en la que esta prevista l'entrada dels nadadors a les instal·lacions. I poc després s'obriran les portes per al públic en general, els quals podran accedir amb l'entrada solidària d'1€.

Tota la recaptació integra de l'esdeveniment anirà per a la AECC de Guadassuar.

També cal ressaltar al Centre d'estètica Núria, que sortejarà entre tots els participants un abonament de 5 sessions de raigs UVA i una depilació de cames.

Un molt bon dia per a demostrar la solidaritat amb totes les persones que pateixen aquesta infermetat.

I tu, no vindràs a col·laborar? Vos esperem a tots.

dimecres, 19 de desembre del 2012

DANI FUERTES i MARIO BOU JA HAN CONFIRMAT LA PARTICIPACIÓ EN EL CHALLENGE DE VITÓRIA, EN LA DISTÀNCIA IRONMAN, EL 2013


Dani Fuertes i Mario Bou ja han confirmat l'assistència al Challenge de Vitória del 2013. El 28 de juliol del 2013, tindrà lloc aquesta prova sobre la distància Ironman (3,8km de natació - 180km de ciclisme - 42,2km carrera a peu).


Aquesta serà la tercera prova Ironman per a Dani i la quarta per a Mario, que pocs mesos després, a setembre, tindrà que afrontar el DID SPAIN, sobre la distància de Ultraman (doble Ironman).

Un altra prova per als ultrafondistes del Club Triatló Guadassuar, què encara ens tindran alguna sorpresa reservada per al 2013.

Desitgem a tots dos molta sort, i com deia aquell: "Que la fuerza te acompañe".

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR RIFARÀ ENTRENAMENTS GRATUÏTS PER A 28 ESPORTISTES LOCALS EN LA "III SANT SILVESTRE GUADASSUAR"

Com a organitzador de la "III Sant Silvestre Guadassuar", el Club Triatló Guadassuar, junt amb la tri escola "Els solets de la Ribera", rifaran vales mensuals d'entrenaments gratuïts per a tots els esportistes locals i de totes les categories que participen.

En el mateix vale, l'afortunat podrà convidar a tres amics o amigues per tal de que puguen gaudir amb ell d'aquesta oportunitat de practicar un esport nou.

Un total de 7 vals, un per cada categoria, i 28 veïns podran entrenar amb els membres de l'escola i del Club Triatló Guadassuar.

Els afortunats podran gaudir de 2 sessions de natació, una de carrera a peu i una de ciclisme setmanals. 

I tot açò dirigit per l'entrenador del Club Triatló Guadassuar i l'escola Els solets de la Ribera, Paco Cortés Esparza.

Una molt bona manera de fomentar l'esport i la solidaritat en aquests moments per part del Club Triatló Guadassuar.


dijous, 13 de desembre del 2012

CRÒNICA MITJA MARATÓ i 12K D'ALCOI. BONA REPRESENTACIÓ DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

Per sort per a tots, no sabent molt be com…a la senyoreta Núria li tocà, per cortesia de l’organització de la mitja marató d’Alcoi, un premi: “Una inscripció per a la mitja marató d’alcoi!!” Ohhhh…noooo!!

Després de meditar entre tots: Núria, Ariana, Joseca…..va…anem a fer comboi!! Feu tu i Ariana els 12kms i nosaltres farem la mitja marató!! Però….sols a córrer nooo!! Va, dinarem en Alcoi i que no siga sols córrer! Dinarem en la caseta de Ariana.

Una vegada tots inscrits, uns que venen, altres que no… Be, ells s’ho perden! Arriba el dia de la prova, a les 8:30 en el ravalet (el monyo fet!!). Moguem de camí a Alcoi, una vegada arribem, xeeee…quina sort, aparcar a primera línia! A recollir els dorsals, els que no el tenien d'abans i xeee….que sort, altra vegada, els primers en recollir dorsals! Una vegada tenim els dorsals, vist que no teniem massa temps i que fa fred, ens decidim anar a canviar-nos, que segur que al parking fa menys fred.

Tots canviats i preparats: uns al wc, altres a buscar a Teto, altres a fer-se fotos, be…al final, tot arreglat, xaquetes per ací, foto per allà, va que ja es hora! Una vegada a la línia d’eixida, “estic pixant-me”, no, pues no vages que ja anem a ixir! Be 20 minuts després…encara estem al mateix lloc, “estic pixant-me” no, no vages que anem a eixir ja! Mira mira….la bufa 1h30min….mira com es vola! Ixa ja no la seguim! Jejeje

Bé, després de tots els imprevists, amb 22 minuts de retard, es decidixen a donar l’eixida. Eixim tots 4 junts, a un bon ritme, les xiques també al seu ritme un poc més enrere, on anem gaudint d’Alcoi, sense ganes de córrer però corrent, entre rises i comentaris, després de semblar veure un pollastre sobre el kilòmetre 1 que creua els carrers d’Alcoi. Sobre el 2km, on es divideixen els participants de les dos proves, Victor i Juli, decidixen para a pixar, per fi! Dani i Jose Carlos seguixen amb el ritme en el que havien començat i des d’ací i fins el final de la prova anirien els dos junts. En canvi, Victor i Juli, després d'haver perdut uns minuts amb els dos primers, segueixen la seua marxa, i des d’aquest moment i fins ben entrada la prova les diferències es mantindrien més o menys igual. Al 14km, Victor tira endavant ja que Juli, no podia seguir el ritme que portaven. Victor va anar obrint tros i augmentant la distància, ja que el seu ritme, al igual que el de Joseca i Dani era major que el de Juli.

Amb aquesta composició va acabar la prova del mig marató d’Alcoi, amb la sort, al menys per a Juli, que tingueren que retallar quasi 1,5km, ja que la prova recorria per els túnels de la via verda d’Alcoi i als últims que teniem que passar no ha havia llum.

Pel que fa a la carrera de 12kms, i per les nostres participants, Núria va acabar la prova amb bon sabor de boca, ja que la intenció era d’acompanyar a Ariana, fer una bona prova, a més de disfrutar. Pel que fa a Ariana, es va fer una prova dura, però al cap i a la fí contenta per el resultat, per córrer a casa i per ser un pas mé a prop de poder afrontar altres tipus de proves i disfrutar, de segur, amb tots nosaltres del esport.

Una vegada les proves finalitzades…venia lo bo, va…nem a dinar!! (Aquesta part de la crònica….la deixaré per a altres).

Després de tot, hi hague que torná a casa molt decebut, per haver recorregut tot Alcoi i ni tan sols a Meta haver vist a Camilo Sexto!! El seu idol!! Jejejeje.

dimarts, 11 de desembre del 2012

TORNEIG TRIPÀDEL EN EL X3

El proper dissabte, els membres del Club Triatló Guadassuar i els assistents als entrenaments de natació, canviarem les rodes, sabatilles de córrer i banyadors per la pala de pàdel. 

Tot un matí que passarem a les instal·lacions de PADEL X 3 GUADASSUAR, fent una activitat diferent a la habitual, però continuant amb el què ens agrada, com es fer coses diferents i passar-ho bé.

El matí acabarà amb la gran final a les 14:00h, i com no el posterior dinar de germanor.

Una activitat més dintre del gran ventall què prepara contínuament el Club Triatló Guadassuar per a tots els seus membres i veïns de Guadassuar.

dissabte, 8 de desembre del 2012

II MARATÓ NATACIÓ NADALENC GUADASSUAR. 3 HORES CONTRA EL CÀNCER.

El proper dissabte 22 de desembre de 2012, a les 10:00h, en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal, el Club Triatló Guadassuar organitzarà la "2on Marató de natació nadalenc Guadassuar"

Aquesta activitat, com bé essent habitual en el Club Triatló Guadassuar, tornarà a ser solidaria. En aquest cas els nadadors lluitaran durant 3 hores contra el càncer. La recaptació integra de l'esdeveniment anirà per a la "Associació Espanyola Contra el Càncer" de Guadassuar.

Per aquesta segona edició esperem la participació de clubs de triatló de la nostra comarca com: Club Triatló l'Alcúdia, Club Triatló Alginet, Club Triatló Algemesí, Club Triatló Carlet, Club Triatló Cullera i el club amfitrió, el nostre Club Triatló Guadassuar.

I a més contarem amb el carril solidari. Tots els veïns de Guadassuar podran fer la seua inscripció per tal de poder nadar contra el càncer en aquest carril. La presidenta de la Associació Contra el Càncer de Guadassuar, na Xelo Miquel San Lorenzo, ja ha confirmat la seua assistència i participació

I si no pots nadar i vols animar-nos, podràs entrar a les instal·lacions de la piscina amb l'entrara d' 1€ solidari, que també anirà integre a la Associació.

Una mostra més de la conscienciació del Club Triatló Guadassuar amb l'ajuda als demés i amb la solidaritat.

Vos esperem i vos necessitem, 
aquesta lluita contra el càncer 
la tenim que fer entre tots, 
i tots junts la guanyarem.


dimarts, 4 de desembre del 2012

CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR, UNICEF i L'AJUNTAMENT DE GUADASSUAR AMB EL PROJECTE "GOTAS POR NIGER"

Aprofitant la col·laboració de la "III Sant Silvestre Guadassuar" amb el projecte "Gotas por Niger" de UNICEF, el Club Triatló Guadassuar, junt amb la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Guadassuar i UNICEF, han preparat un projecte d'educació en valors i cooperació per a tots els centres educatius de la nostra localitat que celebrarem en aquest mes de desembre.

Gràcies a les gestions del Club Triatló Guadassuar i coordinats amb l'Ajuntament de Guadassuar, em aconseguit la donació de materials didàctics per part d'UNICEF, què seran entregats a tots els centres educatius, i poder prepara la participació dels nostres menors en la "III Sant Silvestre Guadassuar".

Un mes solidari i una cursa solidària. Estem en una mala època, amb una crisis terrible, però hi ha xiquets que no tenen aigua potable, que no poden anar a l'escola. Una xicoteta ajuda nostra pot ajudar a aquests xiquets a ser més feliços.

Tots els menors del poble seran particeps d'aquest projecte. I tu?

T'esperem el dia 29 de desembre en la III Sant Silvestre Guadassuar, els membres del Club Triatló Guadassuar, Al Trot i l'Ajuntament de Guadassuar, col·laborarem per tal de fer gaudir a tots els participants d'un magnífic dia: solidari, participatiu i cooperatiu.

dilluns, 3 de desembre del 2012

MARIO BOU ORTEGA PARTICIPARÀ AL DID SPAIN EL 2013

Mario Bou Ortega serà el dorsal 26 per a la propera edició del DID SPAIN 2013.

Però què és el DID SPAIN? 

El DID SPAIN és un triatló, però sobre la distància ULTRAMAN. Les distàncies a recòrrer seran de 10km de natació - 360 kilòmetres de ciclisme - 84km corrent.

La particularitat d'aquesta prova és que es realitza durant 3 dies.

El divendres 20 de setembre els participants es tindran que afrontar a la primera etapa sobre dos segments, natació i ciclisme. El primer segment discorrerà des de la illa de Tabarca fins a la platja de Arenales del Sol en Elx, amb un total d'uns 10km. I seguidament tindran què afrontar el segon segment, uns 150 kilòmetres què els portara fins la localitat de Banyeres de Mariola.

La jornada de dissabte serà tota de ciclisme. Els esperarà una etapa d'un 210km de ciclisme, amb un desnivell positiu d'uns 5700 metres, què exigirà al màxim la resistència de tots els participants, portant-los pels ports més durs de la província d'Alacant. 

I per al diumenge 84km de carrera a peu per la Serra de Mariola, amb un desnivell positiu d'uns 2200 metres. Sofriment, dolor, esgotament, límits... però també coratge, il·lusió, valentia i alegria.

De segur què tots els meus em donaran forces i m'ajudaran a pegar eixa dura braçada en la natació, eixa pedalada en la bicicleta per arribar un metre més lluny i eixa espenta per tal de poder pegar una zancada més. 

El més difícil serà arribar a la línia d'eixida, però si tot va bé, el proper setembre tindrem un man més al currículum, el ULTRAMAN.

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA