divendres, 26 d’octubre del 2012

CRÓNICA CHALLENGE CALELLA. SEGON IRONMAN DE RICARDO VICO CUESTA


CLASIFICADO EN LA POSICION 20ª EN EL CAMPEONATO DE ESPAÑA DE LARGA DISTANCIA EN MI GRUPO DE DAD

Jueves 27.- Llegada al hotel, cena y a dormir.

Viernes 28.- Aprovechado que no llueve, quedo a las 09:00 h. con los compañeros para hacer unos kilómetros en bicicleta por la zona del circuito, total 40 km., con varios cambios de ritmo para activar las piernas después del masaje del jueves por la mañana, resto del día aprovechamos para pasear por la zona céntrica de Calella.

Durante el día hemos visto triatletas tanto en la carretera entrenando como en la zona turística de Calella.

A mis compañeros se le nota cierta preocupación y nerviosismo, se van a enfrentar a su primer triatlón de distancia Ironman, pero es que además uno de ellos es SU PRIMER TRIATLON, nunca antes ha realizado ninguno, ni en distancia supersprint, ni en distancia Sprint etc. etc. Va directo a por el IRONMAN.

Sábado 29.- A las 08:00 h. salgo a correr 25 minutos antes de desayunar, ya que amenaza lluvia y es cuestión de poco tiempo lo que tardará en llover, realizo unos cambios de ritmo para activar las fibras, comprobando que las piernas responden de maravilla.

A las 10.00 h, me dirijo hacia el cine de la localidad para asistir a la reunión técnica, cuando de repente comienza a llover y las calles se convierten en ríos que se deben cruzar, por lo que las zapatillas se empapan de agua y son con las que debo correr la maratón al día siguiente, no pasa nada, en el tema de correr con zapatillas mojadas, ya soy todo un experto. (Mario y Dani Fuertes, me dicen que me van a sacar en procesión para que llueva allá donde haga falta, jajajaja

A las 18:00 h., debo de realizar la entrada de las bolsas bike y run, para el día siguiente, no así la bicicleta ya que nos indicaron por la mañana que por las condiciones climatológicas tan adversas se había decidido por parte de la organización que las bicicletas se llevarán al día siguiente antes de empezar la prueba.

Continúa lloviendo y son las 21:00 h., cena y a dormir, bueno eso de dormir, con alguna pesadilla que otra, ya que me acosté con la preocupación del estado del mar al día siguiente, soñaba con olas gigantescas continuamente, uuufffffff.

Domingo 30 día de la prueba: Me levanto a las 05.30 horas, lo primero que hago es asomarme por la ventana para comprobar si seguía lloviendo, y por fin había cesado la lluvia, así como que el suelo empezaba a secarse. Desayuno en la habitación lo que tengo por costumbre desayunar todos los días, leche de soja de chocolate, cereales integrales, avena y unas cuantas ciruelas pasas.

Hincho las ruedas de la bicicleta, les doy un beso a Nieves y a Ferran, ya que decido que no vengan a la salida de la natación pues el día será muy largo y además no sabemos si lloverá.

Llego de los primeros a bike park, dejo la bicicleta y compruebo que el estado del mar es bueno, no hay excesivo oleaje. Poco a poco van llegando los participantes, ya se palpa el ambiente de las grandes citas de los triatlones distancia Ironman, unos triatletas con ciertas sonrisas, otros con cara de concentración, otros de preocupación, yo me encontraba bastante tranquilo, se notaba que era mi segundo Ironman, por lo tanto ya sabia lo que me esperaba y eso te da cierta confianza.

A las 08.30, disparan el primer cañonazo para dar salida a la elite, a las 08:34 salen las mujeres, y a las 08;36 salimos los de la tercera edad.

Como no me gusta que me molesten, ni me peguen manotazos, ni patadas me quedo de los últimos, quiero nadar tranquilo y con CALMA, al llegar al penúltimo giró miro el reloj y compruebo que llevo el tiempo que había calculado para ese punto, sigo nadando muy a gusto, sin cansarme en exceso, salgo del agua, en 1 hora y 20 minutos, llego a la zona de transición, me lo tomo con tranquilidad, ya que tengo claro que el tiempo que estas cambiándote es tiempo de recuperación, al final mas de 11 minutos de transición, salgo con la bicicleta y a los pocos metros me oigo “papi, papi”, allí se encontraban Nieves y Ferran, lo cual me dio un subidón de alegría y de motivación.

Tras callejear, durante 3 km llego a la carretera nacional para tomar dirección Barcelona, es un recorrido de toboganes, debiendo realizar dos vueltas de 72 km, mas otra de 30 km, y nuevamente los 3 km de callejeo hasta la zona de transición, la dificultad además de los toboganes es el viento de cara, tengo claro que no debo entregarme al 100% en la bicicleta, es difícil controlarte ya que el circuito parece que te este invitando continuamente a que aceleres pero hay que utilizar la CABEZA y decido llevar un buen ritmo pero sin forzar, ya que tengo claro que la energía se debe de reservar, no puedes gastar toda o casi toda la gasolina en la bicicleta ya que después hay que correr un maratón, van pasando los kilómetros y compruebo que en los cuádriceps ni si quiera noto una pequeña carga, todo va perfecto, finalmente me bajo de la bicicleta con un tiempo de 5 horas 49 minutos, espectacular, ya que tenia previsto hacer 6 horas.

Me dirijo a la segunda transición, esta es mas rápida, 3 minutos y pico, y una vez salgo de la zona de transiciones, me esperan los gran temidos 42 km de la maratón, que consta de cuatro vueltas a un circuito; pongo en funcionamiento el Garmin GPS, el cual me va indicando el ritmo de carrera, las piernas van fenomenal, tanto que incluso tengo que bajar el ritmo para hacer el primer kilometro en 5´14 “, cuando llego a los avituallamientos recojo la bebida sin parar, (buen consejo el que me dieron de no parar), recojo los botellines de cola y vuelvo a mi ritmo, veo como se amontonan los triatletas en los avituallamientos, unos descansan, otros estiran, y otros se sientan y lloran, están totalmente rotos, estas circunstancias me saben mal ya que seguramente esos triatletas también han estado muchos meses preparándose la prueba, que seguramente será un sueño que se quedará en eso en un sueño, pero bueno yo sigo a lo mio que es disfrutar de la maratón que estoy haciendo ya que estoy corriendo espectacularmente, así un avituallamiento tras otro, van pasando los kilómetros, miro el reloj y veo que voy por debajo del tiempo previsto, todo va sobre ruedas, llego a la media maratón, con un tiempo de 1 h 55 m. espectacular, sigo sin notar cansancio en las piernas, estoy disfrutando como si se tratara de un triatlón de corta distancia, es algo increíble, no paro de adelantar a triatletas, y eso me da alas, hasta que en el kilometro 30 ya noto como los cuádriceps se cargan un poco, pero con buenas sensaciones, y en el kilometro 32 empiezo a notar unas rampas en los isquiotibiales, por lo que me veo obligado a bajar el ritmo, empezando a rodar sobre 6.15 y 6.30, cuando veía que me recuperaba, volvía a intentar ponerme al ritmo de 5.45, ya que seguía con fuerzas pero no me lo permitieron las rampas de los isquios. Finalmente llego al punto donde estaba Nieves y Ferrán, mi hijo me acompaña hasta el arco de llegada, sale como una bala, jajaja, vamos cantando, bailando, haciendo el avión,
disfruto de la zona de meta, es todo un lujo, estoy a punto de finalizar otra prueba de distancia Ironman, todo al son de la música y de los aplausos de la gente, SI, SI, SI, lo he vuelto a conseguir soy otra vez FINISHER, con un espectacular tiempo de 11 h. 39 m. 40 seg. grito y grito de alegría, me emociono, he disfrutado de un triatlón de distancia Ironman, sin sufrimiento, no me lo podía creer, que difícil es no sufrir en una prueba tan dura.

Miro el Garmin y me indica que he realizado 42 kilometros y 380 metros en 4 h. 8 m. a un ritmo de 5.53., objetivo cumplido realizar la maratón a un ritmo inferior a 6 minutos el kilometro.

QUE GRAN DIA………..

Por cierto en esta prueba aunque es a nivel internacional en la que participaron triatletas de mas de 17 países diferentes, es también el Campeonato de España de Triatlon de Larga Distancia, habiéndome clasificado en la posición 20 de mi grupo de edad.

Una vez en casa al mirar las clasificaciones, he comprobado que en la bicicleta adelante a 63 triatletas, y en la maratón a 223 triatletas, lo que me lleva a la conclusión de que nade con CALMA, la bicicleta la hice con CABEZA y la maratón con COJONES. (si veis la crónica de los días previos esa era la estrategia a seguir….jajajaja).

He recibido muchas felicitaciones por el gran tiempo que finalmente he realizado, pero sinceramente, el año pasado fue de un merito increíble el acabar el Ironman, ya que como comente en su día, a los 500 metros de la maratón ya estaba lesionado, lo que me llevo a realizarla con un sufrimiento que yo, y solamente yo, se lo que sufrí, sin embargo este año he disfrutado muchísimo aunque 15 días antes salí a correr y me tuvieron que llevar a casa en coche desde el polígono ya que me lesioné, imaginaros todo lo que te pasa en ese momento por la cabeza……….

Y finalmente este triatlón quiero dedicárselo a toda mi familia, en especial a mi hermana Cristina que esta luchando contra esa enfermedad tremendamente injusta que aparece de repente sin saber porque, y que estoy seguro que la vencerá, la dejará atrás y continuará disfrutando de esta vida con todos nosotros. Cristy TE QUIERO.

También a todos mis amigos que tanto me han apoyado y que me dieron ánimos el año pasado tras saber lo que sufrí, y también como no, a todos los que intentaron hacerme daño con sus comentarios despectivos e intentaron ridiculizarme a través de las nuevas tecnologías, por el tiempo que había hecho en el Ironman, del año pasado 13 h. 11 m 58 seg, sin valorar el sufrimiento que tuve que soportar, y para mas inri gente que no participa en pruebas, ya que les da miedo que descubramos que no son tan buenos como ellos se creen que son, pero criticar si que saben, éstos también han sido fuente de motivación.

Yo empecé en esto de los triatlones con 41 años, sin saber nadar, sin ser ciclista, ni tener bicicleta y corriendo 6 km a pie en las vueltas populares, ahora el que quiera que lo haga, ya con mis casi 47 años me retiro de la distancia Ironman, con la satisfacción de haber llegado las dos veces que he participado a meta, y ser un doble FINISHER, algo que se me antojaba imposible e inhumano, y que me ponía la carne de gallina cuando alguien me decía que había participado en un Ironman, pues si, con un tiempo de 11 HORAS 39 MINUTOS Y 40 SEGUNDOS ME RETIRO.

SUERTE A TODOS LOS QUE LO INTENTEN.

Próximo tatuaje 11:39:40

per: RICARDO VICO CUESTA

dimecres, 17 d’octubre del 2012

10K i MITJA DE MUNTANYA HIGUERUELAS. COMENÇA LA TEMPORADA DE MUNTANYA DE LA MILLOR FORMA POSSIBLE


A les 5:45 hora d'alçar-se i a esmorçar, encara que a Juli no li entrava res (és el que te sopar en el Foster's...jejeje). Ens arreglem les motxilles i cap a l'Alcúdia a per Teto. Esta vegada no portàvem cap fotògraf oficial del club... Una vegada tots apunt ja posem la directa cap a Higueruelas,  un poblet de només 800 habitants. Arribàrem sense cap problema, el problema va ser al baixar del cotxe... xee que freet!! Anem recollir els dorsals i a canviar-nos, que es feia tard.

Una vegada ja posats a l'eixida, tots junts, els dels 10k i la mitja, ja esta tot, una foto i a correr!!

La primera part de la carrera, que realitzarem juntament (Victor i Juli), començà amb una pujadeta a un port, una forta rampa per un tallafocs, que no cal dir com s'agarrava als bessons. Des d'ací fins que ens separem dels participants del 10k la ruta segueix amb facilitat per sendes i pista forestal, gaudint dels paisatges. Al kilòmetre 6 passem de nou per la línia de meta, eixim lleugerament del poble, fins el kilòmetre 8 que ens separem els participants de les dos curses. Els participants dels 10k de volta cap al poble i els de la mitja marató cap als molins de vent.

Referent als 10k, ens semblà una carrera de muntanya, bonica i per a gaudir de la muntanya i recomanar, sobretot per a tot aquell que li puga causar respecte la muntanya, segur que amb aquesta cursa canvia de parèixer.

El que respecta a la segona part de la cursa, ja va ser molt diferent, tant per els terrenys a recórrer com per l'ambient, un ambient molt més solitari i de contacte directe amb la natura, corredors-vs-muntanya. Després de passar el km 8 sols quedàvem els participants de la mitja marató i la ruta s'anava complicant, ens allunyem d'Higueruelas. Ens trobem uns quants segments, tant de pujada com de baixada, molt tècnics, on anàvem passant alguns corredors. Fins el kilòmetre 15 realitzem tot el recorregut junts, i després de l'avituallament del km 15: “Victor....fes marxa que vas més lleuger"  Victor fica la directa i obri espai, des d'aquest moment la carrera es fica seriosa .. Un per anar-se'n clarament i l'altre per a que fora la menor diferència possible. La carrera va transcórrer per terrenys prou tècnics i sumat al nou ritme...la cosa es fica interessant, recorreguem un llarg tram de baixada per sendes, el tram més divertit de la carrera. Fins que arribem al kilòmetre 20, que ja de entrada a Higueruelas, fem un tram d'asfalt que ens porta fins als carrers del poble, una vegada allí....jijijiji Víctor es perd per dins del poble abans de arribar a meta, que permet a Juli retallar-li distància.

A la fí....molt contents d'haver disfrutat d'un dia de muntanya, i més després de recollir dos trofeus per al nostre club. Un a la modalitat femení als 10k, primera classificada TETO, i un altre a la modalitat de mitja marató junior masculí, primer classificat VICTOR.  A mes de rebre l'enhorabona per part de l'organització, per la gran prova realitzada per els membres del Club Triatló Guadassuar.

Per: Juli & Victor Escrivà

dimarts, 16 d’octubre del 2012

QUAN S'ACABARÀ AÇÒ?


diumenge, 14 d’octubre del 2012

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR PUJA AL MÉS ALT DEL PÒDIUM EN ELS 10K i LA MITJA MARATÓ DE MUNTANYA DE HIGUERUELAS


Espectacular el mati dels representants del Club Triatló Guadassuar als 10K i la Mitja Marató de Muntanya celebrada en Higueruelas.


Teto Ruiz ha participant en els 10K, aconseguint la 1ª Posició. Un resultat excepcional, si pensem què és la seua primera prova què realitza a la muntanya.


Per la seua part, els dos germans Escrivà, Juli i Victor, han participat en la Mitja Marató. Victor també ha pujat al més alt del pòdium, aconseguint la 1ª posició, i per la seua part Juli ha quedat en una molt més què meritòria 7ª posició.



Comença la temporada de muntanya, i comença per tot lo alt. 

I el millor de la muntanya són els somriures de fer aquestes proves, on el sofriment, però també la diversió i el fer el què t'agrada és la millor recompensa.

dissabte, 13 d’octubre del 2012

I CONTRARELLOTGE GUADASSUAR. ESPECTACULAR PARTICIPACIÓ i PROVA

Hui s'ha celebrat en el polígon industrial de Guadassuar la "I Contrarellotge Guadassuar". Sobre un circuit de 24km, i organitzada pel Club Ciclista Guadassuar, Club Triatló Guadassuar i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Guadassuar, em pogut gaudir d'un matí de ciclisme en la nostra població.

Aquesta prova ha fet les delícies de tots els participants. Cal agrair a Eduardo Beltran i Mario Bou la organització i coordinació d'aquesta prova. A més, agrair a tots els col·laboradors què sense ells no seria possible. Moltes gràcies a GUADAFRET, què sempre està al nostre costat per a que tinguem la beguda fresqueta i al Club Atletisme Guadassuar, què ens ha cedit la carpa per al cronometratge.

En quant a la part esportiva, em vist unes mitjanes de velocitat altíssimes, ja que a cada 1,2km els participants tenien què afrontar un gir de 180º.

Agrair a tots els participants i públic la seua assistència, i ara a preparar la Cronoescalada d'aquest 2012. Vos esperem.

CLASSIFICACIÓ:



dimecres, 10 d’octubre del 2012

I CONTRARELLOTGE GUADASSUAR. FALTEN 3 DIES

El proper dissabte , 13 d'octubre de 2012 a les 10:00h, es celebrarà la "I Contrarellotge Guadassuar", organitzada pel Club Ciclista Guadassuar, el Club Triatló Guadassuar i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Guadassuar. 

Aquesta prova constarà d'un total de 24 kilòmetres, sobre un circuit de 2,4km, al qual els participants tindran que donar-li 10 voltes. Açò farà la delícia de tots els aficionats, ja què podran veure a tots els ciclistes 20 vegades.

La prova està reservada als membres del Club Ciclista Guadassuar, Club Triatló Guadassuar i a tots els veïns de Guadassuar.

El lloc elegit per a la celebració serà el polígon industrial, sobre el mateix circuit del segment ciclista del Triatló Local.

Vos esperem a tots, per participar, encara esteu a temps d'inscriure's, animar, o ajudar-nos amb l'organització de l'esdeveniment.

El llistat de participants a dia de hui és el següent:


  1. ANTONIO AÑO LOPEZ
  2. BORO OLMOS ESQUER
  3. DANI FUERTES
  4. JAUME SEGUI VIDAL
  5. JAVI CARABACA
  6. JAVI HERRERO ESTEVE
  7. JOAQUIN ALOS CRESPO
  8. JOSE JORNET ESQUER
  9. JOSE LUIS RIOS LOPEZ
  10. JOSE PALAU 
  11. MARIO BOU ORTEGA
  12. PEPE CAMARASA
  13. PINORRO
  14. RAFA CAMINO MARTINEZ
  15. RICARDO VICO CUESTA
  16. RUBÉN MARQUES
  17. TONI TURRELES
  18. VICENTE LOPEZ JUAN
  19. VICENTE SOLER FERRER

dilluns, 8 d’octubre del 2012

TETO RUIZ, 5 CLASSIFICADA AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE TRIATLÓ

Magnífica la participació de Teto Ruiz en el Campionat d'Espanya de Triatló què es va celebrar el passat dissabte a Madrid.

Teto, representant al Club Triatló Guadassuar, ha aconseguit una molt més què meritòria 5ena posició al seu grup d'edat. Una magnífica posició què ratifica la boníssima temporada que ha fet aquest 2012. De segur que la temporada vinent encara serà millor.


"Ahir vaig participar al Campionat d'Espanya de triatló. Bona experiència i resultat més que satisfactori: 5a al meu grup d'edat.

Peró he de destacar la pèsima actuació de l'organització: ningun control al tram de bici, donaren molt poca aigua (una botelleta per cap i dóna gracies), no senyalitzaven les voltes a peu i la gent s'enganyava, ni tan sols una peça de fruita al arribar a meta, i un gran etc.


 
Em quede amb lo millor, que es haver participat."

Enhorabona Teto. 

diumenge, 7 d’octubre del 2012

JA SOM MASSÍS. ESPECTACLE TRIATLÈTIC AHIR EN ANTELLA

Ahir dissabte es va celebrar el I Massís Triatló Antella. En la prova varen participar, representant al Club Triatló Guadassuar, Dani Fuertes, Mario Bou i Oscar Vicens.

La prova va ser molt bonica i a la vegada dura, ja què en el segment de bici hi havia que pujar el port de Sumacàrcer, dos vegades el portet de la presa d'Escalona, i la pujada de Sellent fins a Navarrés. Molt bona temperatura i ambient per aquest debut del Massís. Gràcies a tots els Ajuntaments i al CEC Antella que han pogut fer aquesta prova, què de segur què serà una referència a nivell de la Comunitat en un futur molt proper.

En quant a la part esportiva sort diversa per als nostres, però amb molta satisfacció per acabar una prova dura per la distància i per l'orografia. Seguidament podeu llegir la crònica de Mario:

"El dia comença prompte per tal de preparar tot el material, bici, equipacions, etc. El bo què té estar tan a prop de casa aquesta prova és què t'ho pots deixar tot per al final i no tens que matinar. A les 10:00h comença la primera costera del dia. No tinc fam i em tinc què menjar un plat d'espaguetis, i a més sense salseta ni res, puff, puff, com costa.

A les 10:30h ja quedem en ca Dani per a pujar les bicicletes i partir cap Antella amb la furgoneta de Construccions Daniel Fuertes, ja que l'eixida és a les 13:00h. Una vegada allí ho preparem tot i ens disposem a prendre l'eixida.

Un total de 147 participants ens preparem per a l'eixida. La natació consta de 2 voltes per tal de completar 1,9km de natació. Encara em fa mal el nas d'una colçada què em pegaren, en el moment no sabia si tenia el nas xorrant en sang, però endavant, si hi ha sang ja s'en anirà, per ara encara no hi han sirulos en el Xúquer. 

El primer en eixir de l'aigua Dani, jo què em pensava que el guanyaria en aquest segment i em trau quasi dos minuts, després jo i un poc després Oscar, debuta en la distància i la finalitat primera es acabar i gaudir al màxim.

Però ara va de bo, em canvie i agafe la bicicleta. Aquest últim més m'he trobat molt bé, però no se si arribe un poc passat. Al km 15 ja he agafat a Dani en la rampa de la pressa d'Escalona. Després de les bromes típiques i burlar-me un poquet tire endavant. Em trobe molt molt bé, vaig passant a la gent en molta facilitat. A punt d'entrar a Anna em comenta un col·laborador de l'organització que vaig el 25 classificat, huau. I encara vaig agafant a gent, encara què cada vegada costa més. Decideixc seguir tirant, després ja veurem que passa corrent, però al menys pense que puc fer un dels millors parcials de bici de tots els participants. 

Puge per segona vegada Escalona, i ara toca baixar. Vaig el 22 i tinc a dos davant què els agafe segur. Puc arribar a la segona transició dels 20 primers. Comence les corbes de baixada cap a la presa i Pam. Xafe algo en la roda de davant que quasi em tira, crec que he rebentat, no se quina roda, però vaig endavant. Rés, uns metres i ja vaig en llanta viva en la roda de davant. Tot per terra. Ja no tindré un bon parcial, però estic supercontent de com anava. Em pose a canviar i comença l'odissea:

  1. Quant canvie la càmara unfle amb la bombeta en aire comprimit. Tire a moure, algo en la roda. Un plastic, La roda toca la llanta. S'ha quedat un bony en la càmara. Desunfle un poc per posar-ho bé i tire a unflar amb la bombeta i es desunfla tot. No tinc càmares i la bombeta no va.
  2. Tire a peu cap a meta esperant que passe Dani i em tire el seu material, però passa un jutge què em coneix i em tira una maneta. Ara si què l'em fet bona. Trenquem la càmara i ja no la podre unflar. Passa Dani però no li puc demanar ajuda per què estan els jutges. 
  3. Passa un furgoneta de l'organització i em diu si vullc retirar-me, els comente que no què vaig a intentar reparar, em queda la possibilitat de què Oscar em puga ajudar.
  4. Passa Ximo, un company d'Alcúdia, i li demane que em tire el bombi. 200 metres més endavant para en sec per poder llevar-lo i donar-li'l a dos motoristes què han anat a per ell i què estaven intentant ajudar-me. Unfle però no va.
  5. Em done conter què té la bombeta per unflar rodes de muntanya i ho canvie, però la càmara està trencada. La última opció es Oscar, què passa al cap de poc de temps i em tira una càmara. Aquesta serà la bona, arregle i tire cap a la segona transició, però després d'haver perdut quasi 20 minuts. Però la cosa es acabar.
Gràcies Ximo i Oscar, sense vosaltres no hagués pogut acabar. Gràcies també als voluntaris, als jutges i als motoristes què pararen per ajudar-me.

La previsió de la bici si no m'hagués passat rés era la 13 posició, en 2h 43min aproximadament i una mitjana de 31,6km/h. Hagués arribat a la segona transició en la 19 o 20 posició. Però açò no va passar.

Després de deixar la bicicleta em vaig decidir a "disfrutar" la mitja marató. Vaig agafar un ritme bo i prou constant. Ací en aquest segment vam tindre els ànims de tots els nostres amics, del Club Triatló Guadassuar, del Club Triatló l'Alcúdia, del Club Ciclista Guadassuar, i com no dels nostres familiars. La mitja al final no sem feu curta, però vaig poder aguantar un bon ritme que em feu recuperar altra vegada posicions. Llàstima per tot el què em passa, per què de segur què hagués fet dels 50 primers.

Però el objectiu de tots tres aconseguit. Disfrutar, patir, però passar-ho bé. Enhorabona a Oscar què acabà el primer triatló de llarga distància per a ell, i què de segur què no serà l'últim.

Ara ja s'ha acabat la temporada de triatló. Ara a posar-se les espardenyes de muntanya i com dia aquell: "No devoreu quilòmetres, assaboriu-los".

Per Clubs quedarem els 5, i haguérem quedat 4. Però això seria un altre dia"


CLASSIFICACIÓ:


per: Mario Bou Ortega

dijous, 4 d’octubre del 2012

CAP DE SETMANA TRIATLÈTIC PER ALS MEMBRES DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

HOME DE FERRO, IRONMAN, EXTREMEMAN, i ara toca MASSÍS. 

Aquest cap de setmana tres membres del Club Triatló Guadassuar s'enfrontaran al Massís Triatló Antella. Dani Fuertes, Mario Bou i Oscar Vicens participaran en aquesta prova amb les distàncies de 1,9km en la Assut - 86km de ciclisme - 21,095km de carrera a peu. Un total de 108,995km els què tindran què fer per ser un finisher Home Massís. 

A les 13:00h d'aquest dissabte es donarà l'eixida a aquest triatló de mitjana distància què torna a celebrar-se en la localitat d'Antella, després d'alguns anys sense estar en aquesta distància al calendari. Esperem què vinga per a quedar-se, i sobre tot per a créixer. 

I com a plat estrela tindrem a Teto Ruiz representant-nos al Campionat d'Espanya de Triatló a Madrid. De segur què deixa al nostre Club i la Comunitat Valenciana en un molt bon lloc, ja què aquesta temporada ha demostrat què es troba a un alt nivell. La prova què es realitzarà sobre la distància sprint, discorrerà pel mateix circuit on es celebra la Copa del Món de Triatló en la Casa de Campo.

Molta sort per a tots quatre, i esperem què gaudiu al màxim d'aquestes dos proves.

JA A COMENÇAT L'ESCOLA DE TRIATLÓ.

Aquest passat dimarts em donat la senyal d'eixida de l'escola de triatló del Club Triatló Guadassuar. Han sigut unes setmanes i mesos difícils per tal de tindre-ho tot preparat per aquesta posta en escena. Moltes hores per preparar aquest projecte, amb molta il·lusió, i què ara ja és una realitat.

Veure la il·lusió de tots els participants amb els entrenaments val tota la feina que em tingut què fer. El somriure dels xiquets, el patiment dels majors; però acabar el entrenament i tots amb un somriure i amb ganes de què vinga el proper dia.

Hui serà el segon dia. Ja s'està acabant la tensió del primer dia. Ara toca gaudir al màxim de l'esport. 

Per a mi i els meus companys ha sigut una il·lusió complida. Molts anys teniem aquest projecte en el calaix, i per fi aquesta setmana ha vist la llum. I aquesta escola ve per a quedar-se. De segur què la gent anirà coneguent-nos i s'animarà a practicar el triatló. No fa falta ser un home de ferro, tindre una molt bona forma física, ser un portent; el únic què fa falta es tindre il·lusió, ganes d'esforçar-se, de superar-se i de aprendre. 

Estem segurs què és el esport més complet què es pot practicar a l'actualitat, sobretot amb els menors. Ells aprendran a nadar, correran i els ensenyarem a anar en la bicicleta. Què més és pot demanar? Doncs també ho tenim. Sols teniu què vindre i ho veureu. 

A continuació podeu veure els horaris i preus de l'escola. Si voleu vindre amb nosaltres ens trobareu per la Piscina Coberta Municipal o per les pistes d'atletisme del Poliesportiu.

I recordeu què teniu tota l'informació de l'escola en www.escolatriatloguadassuar.blogspot.com

HORARI
DIMARTS
DIJOUS
HORARI
DIVENDRES
HORARI
DISSABTE
18:00h a 19:00h
NATACIÓ

Menors
ATLETISME
18:00h a 19:00h
Menors
CICLISME
08:00h a 11:00h
Iniciació i                    Club Triatló
19:00h a 20:00h
Menors
Iniciació i Club Triatló
19:00h a 20:30h
Iniciació i Club Triatló
11:00h a 12:00h
Infantil i cadet
20:15h a 21:30h
Iniciació i Club Triatló

20:30h a 21:30h
Sessió estiraments[1]
12:00h a 13:00h
Multiesport i benjamí


[1] Les sessions d’estiraments es realitzaran en el Centre Cel Anterior dirigit per Pepe Lorente. Aquestes sessions serán gratuïtes per als menors i pares de l’escola, el curs d’iniciació i els membres del Club Triatló Guadassuar. Es realitzaran el segon divendres de cada mes.

Els preus són mensuals i els horaris setmanals.
MENORS DE 6 A 15 ANYS                                                                                                                   

25€ (podran entrar als dos entrenaments a la piscina sense ser abonats)

2 HORES DE NATACIÓ - 1 HORA D'ATLETISME - *1 HORA DE CICLISME
TOTS ELS MEMBRES DE L'ESCOLA REBRAN UN MONO DE TRIATLÓ, UN BARRET DE NATACIÓ i POLO DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

ENTRENA AMB EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR - JUNIORS, SUB 23 i CURS D'INICIACIÓ (DE 16 FINS A 99 ANYS                                                                                                       


OPCIÓ A: 25€ ► 1 HORA NATACIÓ PRESENCIAL + 1 HORA NATACIÓ EMAIL
OPCIÓ B: 30€ ► 2 HORES NATACIÓ PRESENCIAL + 1 HORA NATACIÓ EMAIL
OPCIÓ C: 30€ ► 1 HORA NATACIÓ PRESENCIAL + 1 HORA NATACIÓ EMAIL                                      
                                     + 1 HORA ATLETISME
OPCIÓ D: 35€ ► 2 HORES NATACIÓ PRESENCIAL + 1 HORA NATACIÓ EMAIL                                              
                                     + 1 HORA ATLETISME 
OPCIÓ E: 40€ ► ENTRENAMENT PERSONALITZAT

Tots els majors de 16 anys tindran que ser abonats a la piscina per tal de participar als entrenaments de natació.
Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA