divendres, 29 de juny del 2012

TRIATLÓ NAVAIXES. UN DELS TRIATLONS MÉS BONICS i PINTORESCS DE LA COMUNITAT VALENCIANA


Jajaja, el triatló com sempre, comença uns dies abans de el que és la prova en realitat, mal de caps tota la setmana, que si menys entrene que si el material, l´hora d´eixida i l´eterna pregunta, neopré si o no?  per cert, on està Navaixes? A 1 horeta d´açí Dani, a 1 horeta, a pues de categoria! però máxim tenim que estar allí a les 8.15h. Com???, altra matinada, això si que és afició. Hem quedat a les 6.30h a la plaça del Triatló (Ravalet). Altre dissabte de futbol i de dormir pronte, juga Espanya...i guanya.
Diumenge 5:45h de la nit, perquè de dia poc, jejeje, trastos dins la bolsa pantalons nous del club i cap a la plaça , anirem mudats!!!   6:20h primer whatts ap, moguem? ja faig tard segur. Quan arrive els done els pantalons nous a tots i ningú s´enrecorda ja de l´hora jajaja, a l´altra vorem que els porte jejejeje. Arribe tard però no sóc l´ultim. Arriven el demes companys i a les 6.40h que  moguem cap a Navaixes. No era direcció Alacant? que no que es broma.
Arrivem a Navaixes a l´hora prevista, clavats, puntualitat británica vamos. Welcome to Navaixes. tu baixes? que no que welcome. Ui pareix que faça fresqueta!!! van totes les dones arrupidetes com a ueletes, jejeje, que bó. Aparquem i com no, només aparcar,  sandvitx de triatleta, plátan i barreta, i el paperet a la butxaca, no anem anar embrutant els carrers, ai se m ha caigut! pues el plegues, jejejej, i al fem.. Arrepleguem dorsals i a Jose Carlos  que havia passat la nit allí, tu si que saps. Trastos i cap amunt a deixar la bici al pantá, i encara que esta vegada no hi ha "xiste" l´anècdota del DNI tambè es bona per a llevar nerviosisme a l´asunt.
Falten 10 minuts per a l´eixida i no estic nerviós, ni poc, jajaja, entrem a provar l´aigua i em recorda al dia de les paelles, quina olor a séquia, i quin color te l´aigua, tots s´en adonen del mateix, ahí no hi han 750 mts hi han més, no ens preocupa gens son tots per a nosaltres. Patades per ací per allà, siluros? a no es una cama, aquest triatló començava desde dins l´aigua, Meeeeeec!!! ixim i als 200 mts, premi, trago d´aigua, mmm que bò, que gana de tirar-ho tot!!! i encara me queda tot el recorregut, vullc aigua neta i clara per llevarme el gust!. Acabant la natació senc la veu inconfundible de Núria, ale Dani!, moltes grácies, no la veig però la senc, bicicleta i a ello.


Deien que nomès era una rampeta i au, de categoria, ah deu ser esta primera, mira que be, en res s´acabat el patir, miau!!! Era tot pujada i baixada, ni els boxes estaven plans!  que mal de cames, jejeje en la bici em vaig fundir com mai, jo pensava que seria com el carrer de la pujadeta mes o menys, però no, res plá, res, ja no em quedaven forçes per a l´ultim segment. Ara còrrer? I ahí  com no , està Nuria una vegada més a                 l´entrada de boxes donant suport i ánim, grácies de nou. 

A còrrer s´ha dit, que remei, poc a poc les cames anaven pesant cada vegada més i amunt altra volta, que alegria, ja queda menys que quan començàrem jajajaj.
Arribada a meta, i  feliç, ja que el que importava era acabar-lo i disfrutar-patir, ja està fet. Ara a  menjar alguna cosa per llevar-me el gustet de l´aigua del pantà, ara si que puc dir ja allò de: Un altre a la saca!!!. En ganes de fer un altre. 
Ara, quan vos diguen, què és molt bonic i pintoresc podeu dir  que si, però  per anar a passar uns dies, per a competir es una altra cosa...

dimecres, 27 de juny del 2012

JUAN ENRIQUE VALLÉS, UN GUADASSUARENC ALS CAMPIONATS DE EUROPA D'ATLETISME

Aquest matí em pogut gaudir en Teledeporte d'un veí de Guadassuar disputant els 400m valles al Campionat d'Europa de Helsinki. Buf, que lluny què està això i quanta feina fins arribar ahi Juanen. 

Des d'ací s'apigues què tens uns fans incondicionals i molts ànims.

Per als què no heu pogut veure la carrera seguidament vos posem el vídeo de Juanen. Esperem veure't ahí dalt moltes vegades més.

Ànim Juanen i ENHORABONA.

dimecres, 20 de juny del 2012

ELS SOLETS DE LA RIBERA. L'ESCOLA DE TRIATLÓ DE LA RIBERA A GUADASSUAR

Amb el nom de "Els solets de la Ribera" naixerà el proper mes de setembre l'escola de Triatló apadrinada pel Club Triatló Guadassuar. 

En aquesta escola hi haurà cabuda per als menors de la Ribera de 7 a 16 anys. A més, juntament amb l'escola estem preparant un curs d'iniciació al triatló, on també entrenaran els juniors i sub 23 de l'escola de "Els solets de la Ribera".

Les negociacions entre el Club Triatló Guadassuar, Eulen Sport i l'Ajuntament de Guadassuar, estan ja quasi acabades, sols faltant aclarir molt poques coses. 

Així, en les pròximes setmanes serà presentada aquesta tri escola, posada en marxa amb tota la il·lusió per part del Club Triatló Guadassuar i el seu entrenador.

Prompte vos donarem els detalls definitius del funcionament i preus de l'escola, esperant què siga un referent a la nostra comarca i la nostra província.

El triatló arriba a Guadassuar amb més força que mai. El tres en un: "Apassionant, espectacular per a molts. Un prodigi de resistència i individualisme per a altres. Així és el triatló, un esport "tres en un" complet, desafiant i divertit. Tres disciplines -natació, ciclisme i cursa a peu, per aquest ordre i sense temps morts- el componen. L'opinió generalitzada dels amants d'aquesta pràctica esportiva és que l'important és acabar, i l'enemic a batre és, gairebé sempre, un mateix".


dissabte, 16 de juny del 2012

EXTREMEMAN SALOU. SEGON IRONMAN PER A DANI FUERTES


Bon dia, buenos dias, .... Desdijunant a les 4:20 del matí, diumenge 3 de juny, a les5:00, vaig cap a la platja per a revisar la bicicleta i acabar de col·locar totes les cosesen el seu lloc.

L’organització ( açò no és lo normal) ens pesa abans de començar lacarrera, 71,6 Kg , després em fique el neopré i a provar l’aigua, a les 6:30 es dona l’eixida al EXTREME MAN DE SALOU 2012.

Sobre estar la primera bolla a 250 metres la gent no s’espenta ni es pega, cada u trova el seu lloc i nada sense problemes ningú vol cagar-li la festa a un company, ja nedant les ones de gran tamany no et deixen veure les bolles i nades agarrant referències dels companys , dos voltes al circuit i cap a fora a per la bici, mire el rellotge i 7:26. COOOM, ni de conya no sóc tant màquina (veus ja li guanye a Mario, je,je i a Paco),canviant-nos per afrontar la part de bici la gent comenta que la natació està molt curta.

Comença la bicicleta i comença a ploure una bona aigüeta que ens atormentarà la primera hora i ens fa pensar en els ports que hi hem de baixar amb el piso banyat. Com sempre em passen tots, la gent està molt forta o molt boja perque ens esperen uns quantsports de muntanya. Arribem al primer i el mes llarg , el port de La Mussara de 10 km, l’oratge ens tira una maneta i para la pluja, bé, molt bé, així sí que gaudirem, les vistes són espectaculars ja que puges fins a quasi 1000 metres d’alçada en els primers 50 km. Passen les hores i passen els ports, gaudisc de bones carreteres, de poc tràfic, un recorregut de 10 i quasi sense donar-me compter en trobe pujant l’últim port, Coll Roig. D’ací a la T2 són uns 30 km picat cap a vall, el cap comença a pensar en la marató estic molt content, he passat la part mes xunga per a mí i em trobe molt bé, la bici vola cap a Salou passant rotondes i votant semàfors en roig.

Arribe a la transició, la meua família està allí, només escolte a Susi i les meues filles, vull abraçar-les, em pense que açò lla està fet, em pose les espardenyes i la camiseta de córrer, em gire el dorsal i a per la marató.

Primer parar a besar a les meues xiques i en el somriure en la cara em pose a córrer, però alguna cosa no va bé, estic començant i ja em note els quàdriceps, a lo millor corrent, corrent es passa? No ho sé, fique el meu ritme normal a 5 km el minut aprox, però no, no es passa el dolor, bé, doncs a patir abans del que m’esperava. Continue corrent, veig a Feli i Majo animant-me, gràcies, gràcies, veig al meu amic Fidel , Javi Alonso i famílies, JEEEEE CARABASSOTS, ale, ale, cap el Km 15 comence a estirar els quàdriceps els quals em diuen que pare, però jo no vaig a parar, camine, m’hidrate, m’hidrate més fins que el líquid isotònic no m’entra i continue corrent, a cada volta Feli i Majo em diuen que ja el tinc ( ells sí que el tenen però el dinar en taula, estan a una pizzeria dinant en la terrassa, a l’altra volta et done un trosset, UNO NO DOS).
Continue corrent Km 30, Susi, Ester i Irene ja han tornat de dinar(que alegria veure-les) i tenen a la meua germana Aurea al telèfon, passa-me-la, però una jutge em veu i diu que no es pot fer, que no puc rebre ajuda exterior, quina ajuda? Que simpàtica la xica aquesta.

Últims kilòmetres, açò s’acaba, el temps és lo de menos, he gaudit moltíssim, he patit un poquet i estic orgullós d’acabar el meu segon IRONMAN, alce els braços i pegue un crit de guerra, FINISHER, medalla, abraçada al tio que me la posa i a passar per la bàscula, 67.7 kg, he perdut 4 kilos en la carrera, principalment d’aigua, el pantaló negre ara és blanc de la sal perduda.

Un bon bany, un bon sopar i tres hores després d’acabar la carrera partim cap a Guadassuar, demà hi ha que treballar, demà tindré un altre Ironman.

2 HORES DE NATACIÓ GUADASSUAR. ÈXIT EN COOPERACIÓ ENTRE DOS CLARORS

Ahir celebrarem en Guadassuar la tercera edició de les 2 hores de natació. Aquesta prova ja s'ha consolidat al nostre poble gràcies a l'organització del Club Triatló Guadassuar, junt amb la col·laboració de Eulen Sport i l'Ajuntament de Guadasssuar.

Tots els participants, vinguts de Guadassuar, Carlet i Algemesí, en la major part, col·laboraren en l'entrega de mòbils ja utilitzats per a l'Associaciò SENAD. Aquesta iniciativa de col·laboració la continuarem fins al Triatló Local de Guadassuar, el dia 2 de setembre, on tornarem a recollir mòbils què ja no utilitzem. Així mateix, també podeu portar aquests aparells a la tenda Plantes Moises on recollirem els terminals per a donar-los a SENAD.

En aquesta edició, uns 25 nadadors nadaren en l'aigua gelada de la Piscina Municipal, que havia estat omplida dos dies abans. Açò provocà que tots acabaren gelats i tremolant.

Quatre varen ser els ritmes per aquestes dos hores:

  • 1'50'' x 100m
  • 2'00'' x 100m
  • 2'10' 'x 100m
  • 2'15'' x 100m
Cadascun dels esportistes va elegir el seu ritme, i tots varen gaudir de l'avituallament durant la prova preparat pel Club Triatló Guadassuar.

El dia 14 de juliol el TRIXCROSS. Segona edició d'un entrenament de triatló cros, on cadascú fa les parts que vol, ho fa complet, però tots acabem en les xulles i l'All-i-oli amb una cervesseta en la ma.

VINDREU??

divendres, 15 de juny del 2012

TRIATLÓ CROS SANTA POLA. UNA CIUTAT PER A CELEBRACIONS


El triatló de Santa Pola començà amb un xicotet intent de manipulación:

−Maria, vols que per celebrar el nostre aniversari anem a Santa Pola el cap de setmana
del 9 i 10 de Juny?

Silenci, 1 segon, 2 segons, 3 segons

−Santa Pola? Què tens en Santa Pola?

La meua dona em coneix massa bé i després d’explicar-li que fan un triatló de muntanya, que ens han dit que està molt bé, que ella pot estar a la platja mentre nosaltres participem…, acceptà acompanyar-me. Per cert, després em va dir que s’ho passà molt bé i que vindrà més vegades, però ella i Laura reclamen camisetes de suport perquè vegeren a gent que animava als del seu club en la camiseta “oficial”.

*nota de la redacció: estan en procés, jejeje.

Dissabte pel matí, les 10:00 i primer contratemps:

−Primo, la bici no la puc enganxar al portabicis.

−No pasa res, li llevaré la roda i la posaré en la part de darrere del cotxe.

Va passar com un tapó de botella de vi, que si no apretes molt no entra. Però ENTRÀ. Després d’anar a la platja a prendre el sol, dinar, fer un poc de siesta, anar a pels dorsal i empastrar alguna camiseta al marcar-nos els números, arribà el diumenge.

Desdejunem afagem trastos, bicis i cap al box. Estant allí ens preguntem: “On està Jose Carlos?”. “Anem a vore el seu dorsal i tindrem una idea d’on ha de deixar la bici.”

Quan estem davant del llistat: SORPRESA!!! José Carlos Sais….Federado…..De élite.

D’élite? Vaig a vore, jo, Vicente Andreu….Federado….De élite; a vore Ximo, Joaquín Porcar…Federado….De élite. Haurem de parlar en Mario perquè gestione les beques ADO.

*nota de la redacció: ja estan gestionades també, però amb açò de les retallades.

Anem de nou al box i ens creuem amb Jose Carlos, Nuria y Teto que, a 15 minuts de tancar el box, encara anaven a marcar-se els números. Quedem en vore’ns a l’eixida. Ja en la platja, coneguem a Fran, el nou membre del club. Ens posem els gorros i………crack, “Què t’ha passat Núria? Res, que se m’ha trencat el gorro.” Això és el que passa per juntar-se en José Carlos, que tot es pega. Escalfem un poquet i cap a la càmera d’eixida. 

Ens donen l’eixida i després de donar i rebre el “pelotón” es fa un poquet més claret i podem nadar tranquils. De l’aigua eixim els 4 amb pocs segons de diferència, pujem a la bici i ahí ja els perc de vista. La bici no és el meu fort, tampoc és nadar i córrer. Jo, vaig a la meua “sin prisa pero sin pausa”. Deixe la bici i a córrer un poquet, a quin ritme? Em dóna igual, no porte rellotge. Des de Cullera he decidit no portar-ne en cap triatlón. Dubte que arribe dels primers i disfrute més sense estar mirant el temps que porte.

Quan arribe a meta, directe a l’avituallament, que fam que tinc! Meló, plàtans, beguda isotònica i, com no, una cerveseta.

El triatlón de Santa Pola és una prova recomanable per a participar i per a passar un cap de setmana a la platja.

La pròxima prova serà a Navaixes. Allí serem 7 membres del club, córrer no correrem però, i lo bé que ens ho passarem…


per: Vicent.

dilluns, 4 de juny del 2012

3era EDICIÓ DE LES 2 HORES DE NATACIÓ GUADASSUAR. EN BENEFICI DE SENAD

El proper 15 de juny a les 20:00h celebrarem en la Piscina Municipal la tercera edició de les 2 HORES de NATACIÓ GUADASSUAR. 

Aquesta prova consisteix en estar 2 hores fent sèries de 100m, amb una eixida continuada cada 2min o 2min 15seg. 

En aquesta edició el Club Triatló Guadassuar col·laborarà amb la associació SENAD amb la recollida de mòbils utilitzats per tal de reciclar-los i traure fondos per a adolescents què necessiten l'ajuda de tots nosaltres. Per tant vos demanem l'ajuda de tots per tal de recollir aquests mòbils, tant si participeu com si no. El mateix dia de la prova posarem recipients per tal de fer aquesta recollida.

Així continuem en el Club Triatló Guadassuar amb la funció esportiva i social què portem des de fa un temps, la nostra senya d'identitat, per la qual ens sentim millors esportistes, i com no persones.

Podeu trobar més informació de SENAD en: http://www.senad.es/Senad.html

Podeu fer la vostra inscripció i veure el reglament de l'entrenament al següent enllaç: INSCRIPCIÓ

diumenge, 3 de juny del 2012

DANI FUERTES GIMENO FINISHER EN EL EXTREME MAN DE SALOU SOBRE LA DISTÀNCIA IRONMAN

Fa pocs minuts que em parlat amb el nou FINISHER del Extreme Man de Salou. Una carrera sobre la distància Ironman, on Dani ha completat el recorregut en poc més de 12 hores.

ENHORABONA Dani pel teu segon IRONMAN i ja estem impacients per llegir la crònica de la prova.


Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA