divendres, 27 d’abril del 2012

DEMÀ ENTRENAMENT SOLIDARI "1er AQUATLÓ GUADASSUAR". SOM SOLIDARIS


Demà a les 16:00h començarà el "1er aquatló Guadassuar", un entrenament en solidaritat amb el nostre veinet de Algemesí Adrian.


Adrian va tindre un desafortunat accident l'any passat i necessita l'ajuda de tots nosaltres, ell i la seua família, per tal de què Adrian porte una vida el millor possible. 

Des del Club Triatló Guadassuar ja portem diverses activitats Solidàries, i Adrian també s'ho mereix. El dissabte tots correrem i nadarem per ell, i per nosaltres, per què tots pot ser què necessitem l'ajuda dels demès en algun moment. Per això volem fer un Club esportiu, però també contribuint amb tot el possible amb els què ens necessiten.

Veïns de Cullera, Algemesí, Carlet, l'Alcúdia i Guadassuar ja han confirmat la seua assistència.

Si voleu estar i ajudar-nos en aquesta causa podeu inscriure's seguint el formulari d'inscripció.

Vos recordem que podeu vindre a deixar les vostres aportacions, encara que no participeu, i què al CEIP Balmés i l'escoleta també hi ha punts de recollida per l'ajuda a Adrian.

Guadassuar es solidari, i nosaltres, des del Club Triatló Guadassuar, farem tot el possible per continuar així.

Per als participants, recordar-los que cap a les 15:45h ja tindrem què estar preparats per a la xarrada tècnica del entrenament. 




divendres, 20 d’abril del 2012

I AQUATLÓ GUADASSUAR. UN ENTRENAMENT SOLIDARI


El proper dia 28 d'abril de 2012 celebrarem el “I Aquatló Guadassuar”. Serà un entrenament esportiu organitzada pel Club Triatló Guadassuar en benefici de Adrian. El dia de la prova es recolliran tapons de plàstic, que aniran integrament donats per a Adrian, un veinet d'Algemesí què necessita l'ajuda de tots, i nosaltres estarem al seu costat.

El que pretén el Club Triatló Guadassuar es conjugar la part esportiva i la solidaria. Aquestes són dos coses que ens fan molta falta en aquests temps i que nosaltres em pensat en posar en comú.

Aquest es el nostre futur, la solidaritat i la col·laboració, coses què s’han quedat en molts calaixos i que tenim que intentar anar traient entre tots.

REGLAMENT

- El "I Aquatló Guadassuar" serà un entrenament esportiu i en cap moment una competició. 
- En tot moment es deuran seguir les normes de tràfic, ja què aquest no estarà tallat ni controlat durant la celebració del entrenament.
- Tots els inscrits deuran donar el dia del “I Aquatló Guadassuar” una bossa amb tapons de plàstic que aniran donats per a Adrian: http://www.ayudaadrian.es/
- Les inscripcions es realitzaran en: www.clubtriatloguadassuar.blogspot.com
- L’entrenament tindrà dos distàncies:
        - Curt: 2,5km a peu – 1km de natació – 2,5km a peu.
        - Llarg: 5km a peu – 2km natació – 5km a peu.
- No es podrà córrer amb el barret i les ulleres de natació.
- No hi haurà entrenament per categories. Tots els participants faran la distància escollida.
- Tots els participants tindran avituallament al finalitzar la prova.
- Es disposarà de megafonia i equip de so per ambientar la prova.
- L'entrenament està reservat a esportistes locals o convidats pel Club Triatló Guadassuar.
- No hi haurà cap tipus de classificació ni de trofeus, ja què es tracta d'un entrenament i no una competició.

dijous, 19 d’abril del 2012

1 MÉS PER AL IRONMAN DE LANZAROTE

Falta un més per a patir l'aire d'aquestos dies però esta vegada al mític IRONMAN de Lanzarote. Mario afrontarà  el seu tercer Ironman, després dels dos anteriors a Niza i Roth.

Un autèntic repte de força física i mental, on: "els límits normals no compten".

No hi ha altre lloc on el poder creatiu i destructiu de la natura destaca més que a Lanzarote. Una de les set Illes Canàries, territori espanyol, i només a 120 km de la costa oest d'Àfrica. Aquí s'organitza any rere any una de les proves més dures del Món. El paisatge de Lanzarote que tant captiva als seus visitants discorre per camps de lava i pobles pintorescs d'estil únic.

Mario serà el segon nascut a Guadassuar què participarà en aquesta prova, 10 anys després del nostre benvolgut i pioner en la nostra localitat en aquest esport Salvador Osca Casasus "Cama", el qual participà en l'edició de 2002.

Place   Name
496   Osca Casasus, Salvador Country Spain M - (30-34)
Finish 13:53:17.50 Swim 00:50:41.25  Bike 06:33:07.65  Run 06:17:27.60

Esperem què aquest últim més de preparació vaja sense incidències i poder estar en la línia d'eixida d'un altra prova d'aquesta categoria.

Diuen què el més difícil es arribar a la META, però no és així, el més difícil és arribar a l'EIXIDA, una vegada allí tot es gaudir fins el final del què més t'agrada.

A més, en aquesta edició el Ultrafondiste espanyol Josef Ajram intentarà un repte nou:

El 19 de maig, Josef Ajram serà un dels 1800 atletes en nedar els 3,8 km, recórrer en bicicleta els 180.2 km i córrer els 42,2 km de l'Ironman Lanzarote.

Però Josef Ajram s'enfrontarà des del 13 de maig a molt més: a un dels reptes més durs de la seva vida, el Red Bull 7 Islands.

L'Ultraman català viatjarà a les Illes Canàries per realitzar al llarg de 7 dies consecutius aquesta mateixa distància cada dia, el que farà un total de 26,6 km nedant, 1260 km en bicicleta i 295,4 km corrent al final del repte.

Ajram començarà a El Hierro i d'aquí anirà a La Gomera, La Palma, Tenerife, Gran Canària i Fuerteventura per acabar en el nostre mític Ironman Lanzarote.

La web oficial del Red Bull 7 Islands ja està en línia, www.redbull7islands.es

Mota sort i ànim en la solitud. 
"No digues impossible, digues no ho he fet"

dimarts, 17 d’abril del 2012

CRÒNIQUES TRIATLÓ GANDIA. MOLT BONES NOTÍCIES

Seguidament podeu llegir tres cròniques de membres del Club Triatló Guadassuar què varen participar el passat cap de setmana al Triatló de Gandia. Enhorabona a tots per la vostra participació i especialment a Juli i Ariana. Per què? Ara ho sabreu tots i què sigueu molt feliços en aquest camí què comenceu. Ànim.

CRÒNICA I (per Juli Escrivà)

El passat dissabte es va celebrar a Gandia, el triatló Ciutat-Platja de Gandia, on vàrem participar, a la modalitat del grups d’edat 25-29 dos membres del Club Triatló Guadassuar, Jose Carlos i Juli. 

Personalment , la forma d’afrontar aquesta proba no es, sense cap dubte, la millor manera de preparació i concentració per a un triatleta. Ja que la nit abans vaig donar als amics (a molts de vosaltres en aquest moment, ja que no ho he pogut fer abans)  la fabulosa notícia, de que “ME CASE”, amb tot el que comporta açò, per als amics..., Tots sabem el que ens agrada “la casalleta”, els chupitos, els cubalibres...el que passa; que la nit es fa llarga i el descansar no es gens fàcil. És més, que t’oblides del triatló que tens. Et deixes portar per els amics, i com hem deien ells: triatlons hi ha mils! El que passa... que arribes a casa i la mare quan et veu entrar per la porta a les 5:30 del mati, et diu: tu creus que aixina demà podràs fer el triatló!!?? I tu contestes: 
que em de fer si no, mare!!!? 


Pues, amb tot i açò, el dissabte a hora de eixir cap a Gandia, estàvem apunt per a eixir, encara que menys mal que contava amb l’ajuda del meu germà per preparar-me tot el necessari, ja que la gana e il·lusió que jo tenia en eixos moments... vos la podeu imaginar. 


Una vegada allí i ja pràcticament ficats en matèria, tot el material a boxes i vistes dos eixides de triatletes, ens disposem a enfundar-nos el neoprè, amb un altra motivació e intentant oblidar la nit anterior. 

L'oratge pintava mal desde ben matí, però fins aquells moments aguantava sense ploure, però amb molt d’aire, que no ens abandonaria durant tot el dia. Una vegada ens cridaren per a la càmera d’eixides, comença a ploure amb molta gana, encara que no ens donaríem conter de la pluja fins que no agarrarem la bici. Ja que amb el neoprè i a l'aigua tant dona.  

Ja preparats per a l’eixida dins de l’aigua, no podia ploure més!, a la dàrsena del port de Gandia, no quedava ningun espectador, sols els jutges i per obligació. Una situació que va fer motivar-nos més, si cap, a tots els tiatletes dins de l’aigua. El segment de natació va transcórrer amb normalitat, una eixida molt neta, amb una recta bastant llarga fins al primer viratge va fer que el grup s’estirara. Uns vegada fet el primer gir, el grup es tornaria a amuntonar, ja que es feia molt estret el recorregut entre les bolles i la dàrsena del port. En aquesta part del recorregut vàrem estar nadant Jose Carlos i Jo fins a eixir de l’aigua. Cada brasada que fèiem era pràcticament conjunta, i casi casi ens teníem que tornar per agafar aire.

A la zona de transició, de nou, vàrem coincidir al moment de agafar la bici, semblava que no podia caure més aigua i fer més aire, tot el material completament xopat (tinguérem que pegar-li la volta a les sabatilles de córrer, perquè estaven plenes d’aigua). Disposats a agafar la bici amb molta cautela per el estat del asfalt, però amb molta emoció i motivació per les condicions climatològiques. El circuit de bicicleta, Juli (possiblement amb més riscs) va poder agafar un grup anterior a Jose Carlos, situació que va fer que es distanciaren una mica i ja fins el final de la prova. Aquest segment va transcórrer amb certa normalitat per al estat en el que estava el paviment i el aire que feia. Certament, no havia vist mai abans tant de companyerisme a una prova de triatló al circuit de bicicleta, ja que “normalment” cadascú mira per ell i en ningú es capaç de fer una senya a qualsevol perill u obstacle. No fou aquest el cas, tots els triatletes es comportàvem, com sempre deuria ser, amb molt de companyerisme i alertant de qualsevol perill. No obstant açò, es varen veure
diversos bacs i molt altres que es quedarem en un: mmmmmmm casi!!!. Com anava transcorrent el segment ciclista pareixia que la pluja parara, encara que el aire en ningun moment cessà. Acabarem el segment ciclista sense pràcticament ploure.

Una vegada, finalitzat el circuit de bicicleta ens calçarem les sabatilles de córrer i dispostos a acabar la prova, que transcorreria per el passeig de la platja de Gandia sense ningun problema i al qual arribarem a gaudir d’algun raig de sol i per suposat de molt d’aire.

A títol personal, he de dir que aquesta prova em semblava que amb els horaris tant dispersats que la organització havia plantejat, serià un triatló deslluït, però, de cap manera, llevat les condicions meteorològiques del dissabte, que no ens varen acompanyar el més mínim, va ser un triatló amb molta afluència de públic degut a la prova que es disputava, un classificatori per al campionat d’Espanya i el lloc de la platja de Gandia. Tots tres circuits es podien seguir amb molta facilitat i possibilitat de veure, els triatletes disputant la qualsevol modalitat. Cal destacar el circuit de natació, ja que es podia veure desde la dàrsena tot el circuit.

El diumenge tocava el torn dels altres tres participants del Club, Victor en la categoria Junior, Teto al classificatori i Ricardo al Super Sprint.


CRÒNICA II (per Ricardo Vico)


Hola tod@s, llego el inicio de la temporada de triatlones, el debut, triatlón supersprint de Gandia, se trataba de una primera toma de contacto y realizar un entrenamiento de calidad, la hora de inicio en un principio era a las 09:15 horas y la salida se retraso hasta las 10:00 h. despues todo eran prisas y mas prisas, triatletas rapido al agua, pero nada de poco a poco, a saltar desde el muelle del puerto, vaya tela que fria estaba la condenada, rápido a la línea de salida, y ale, bocinazo y a nadar como locos, dos paradas para colocar las gafas ya que me entraba agua en el ojo derecho. 


Salgo del agua y empiezo a ver dos bicicletas en vez de una, me siento en el suelo junto a la bici, ya que no me atrevia a cogerla, seguia moviendose todo mi alrededor, dejo pasar unos minutos y cuando ya noto que empieza a marcharse el mareo, descuelo la bicicleta y como siempre el llanero solitario a tope, consigo pasar algunos triatletas, aire en contra en el paseo de ida y de vuelta a favor, siempre controlando el pulsometro ya que no queria pasarme de revolucuiones.


Dejo la bicicleta calzo las zapatillas y a correr, paso igualmente a unos cuantos triatletas, rodando con buenas sensaciones, y finalmente a meta, puesto 15 de la general y 2º en veteranos 1, no esta mal ya que perdi mucho tiempo recuperandome del mareo  y en distancias tan cortas es muy dificil de recuperar. Proximo evento deportivo, día 28 de Abril Media maraton del Puerto de Sagunto y el 6 de Mayo Triatlon Sprint de Pinedo,  pero  me tomare biodramina para los mareos.


CRÒNICA III (per Victor Escrivà)

Tot començava amb una bona matinada, m’esperava un triatló curt, el primer sprint que feia i tinguent en compte que era clasificatori per al campeonat d’Espanya, el nivell no podia ser baix.

Una vegada a boxes ja es respirava l’ambient de triatló amb l’eixida de la distància supersprint, on ens trovàrem amb Ricardo que anava a participar-hi. Després d’aquesta eixida anava la meua. Comentant la carrera amb el meu germà i donant-me alguns consells semblava que els nervis se’n anaven un poc.

Hi havien clubs de molts llocs, i aportaven més d’un participant per a cada categoría, tots es coneixien entre ells (i jo no tenia ni idea de que anava eixe rollo…jejeje).

Ja dins de l’aigua les sensacions no eren bones, em trobava fluix, encara que anava tot el que podia quan alçava el cap no veia a ningu darrere, començava a preocupar-me. Quan vaig eixir, després de tragar-me tota la sal del port, i vaig veure el temps al marcador em vaig alegrar, per a mí no era mal temps, aixi que faria la meua carrera.

A la bicicleta tot va anar molt be, encara que no vaig poder agafar cap grup, i vaig anar soles, ara ja quedava poc. Una vegada feta la ultima transició, amb la gent coneguda i la familia animant apetia fer una bona cursa a peu, i es va fer el que es va poder… L’únic que, quan jo anava a fer la primera volta, el primer classificat ja anava a meta. Així que no vaig poder fer res mes, a més, em furtaren la penúltima plaça a la recta de meta, però vaig acabar molt content i amb molt bones sencacions. Esperem participar en més triatlons representant al club. Ara ja se el que suposa un triatló d’aquest nivell, esperem anar millorant i segur que Paco ens apretara més!! jajaja

divendres, 13 d’abril del 2012

AQUEST CAP DE SETMANA TRIATLÓ DE GANDIA. CLASSIFICATORI PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA.


Aquest cap de setmana quatre membres del Club Triatló Guadassuar participaran al Triatló de Gandia, prova classificatòria per al Campionat d'Espanya en Grups d'Edat, junt amb Ricardo què participarà en la prova Super Sprint.


El dissabte a les 14:30h, Jose Carlos i Xuli començaran la seua prova. El torn de Ricardo serà el diumenge a les 09:05h. Ales 10:00h començarà Victor, i Teto a les 11:05h.

Esperem què tots tinguin sort.

dimecres, 11 d’abril del 2012

VIDEO TREK12 WILDWOLF SERIES PUERTO LUMBRERAS

 En el següent video podeu veure un resum del TREK12 WILDWOLF SERIES de Puerto Lumbreras on participà Mario. Durant la projecció es veu a Mario concentrat abans del començament de la prova. Prova molt dura, però què de segur què repetirem.



dilluns, 2 d’abril del 2012

TREK12 WILDWOLF SERIES PUERTO LUMBRERAS. PINTAVA DUR, PERÒ VA SER MOLT DUR.

El passat dissabte Mario va participar en la tercera prova del Open d'Espanya de Resistència en BTT. Tres són les modalitats que hi ha en aquest open, equips de 4, de dos i en solitari, en la qual participà Mario.

Aquesta prova de Puerto Lumbreras s'esperava dura, però no va ser dura, va ser pitjor. El circuit era de 12,5km y uns 270m de desnivell per volta. Començava amb una pujada de 5,5km al 6%, amb un terreny molt arenós per una rambla que feia que la bicicleta rodara amb molta dificultat. I per rematar la primera part del circuit, quasi 1km amb rampes que arribaven al 20%, però que no baixaven del 12%. La segona part era molt més fàcil i divertida. Tres segments de senda no molt técnica, però molt divertides, amb alguna zona de camins un poc més amples.

L'eixida, com ha locos. Pareixia que fora una prova de 2 hores i encara ens en quedaven 12h. La meua idea era la de no fer cap volta rápida que m'ajudaria a la classificació (en cas d'empat a voltes el millor classificat és el què té la volta més ràpida), i en pegar la primera volta vaig decidir que així seria. Un circuit molt dur i les cames no les tenia al lloc després d'aquestes dos setmanes, però van ser prou ràpides. 

Les tres voltes següents les vaig fer sense l'avituallament què em donaven Tere, Moisés i els meus pares. Açò em va provocar una mitja deshidratació i ja començaren les rampes en les cames. Però tranquil·litat, sols em queden 8 hores. Pel cap et passen moltes coses, però l'última és la d'abandonar. És molt de temps el vindre a una prova d'aquestes i hi ha que arribar fins el final siga com siga.

Després de la cinquena volta decideixc fer una paradeta més llarga, uns 15 minuts, i menjar i beure bé. Veig la classificació i vaig el 25. Açò funciona, i posteriorment anaren desapareixent les rampes i anà la cosa millor, encara què l'últim tram del circuit ja es feia insofrible, des de la primera volta amb plat xicotet i pinyo gran, però cada vegada més pesat.

Un poc abans de les 20:00h crec què encara podia pegar 4 voltes, però tindrien què ser sense descans. Al final a les 21:00h, menys o més, decideixc què seria l'última volta. Estic molt cansat i aquest no és el meu objectiu. Finalment i fent una volta a lo verano azul encara la faig en bon temps. Segurament hagués pogut pegar un altra volta, però amb tot el què em queda per davant aquesta temporada el més sensat era no arriscar per la nit a tindre cap accident i no arribar a hora. 

La bici? Espectacular. La Trek FUEL EX 9.9 és un passada. Em vaig sentir com un corredor d'elit al què li tenen la bici preparada quan arriba i què quan acaba, sense netejar, jejeje, la deixa. Un comportament espectacular cap amunt, però més encara cap a baix. El SRAM XX funciona a les mil meravelles. Sols dos pros, el manillar és massa ample per al meu gust, i la tija del silli es queda un poc curta en la talla que vaig utilitzar jo de 17,5.

Ho tornaré a fer? Mentre feia la carrera em deia, com sempre, que què feia allí i què no tornaria; però de segur què tornaré a fer un prova d'aquestes. Ara toca pensa en l'IRONMAN de Lanzarote.

Gràcies a Tere per tota la paciència d'hores d'estar allí ajudant-me, així com a Moisés, què va ser el centre d'atenció allí amb la bicicleta i què s'avituallà sempre que jo parava (menut saque, jejeje); i als meus pares què també m'acompanyaren i animaren en tots els mals i bons moments. GRÀCIES per entendrem i aguantar-me.

Per cert. Al final vaig ser el 21 classificat, amb 12 voltes al circuit: 150km i 3240m de desnivell positiu, després de 10 hores, 56 minuts i 56 segons. Hi si hagués pegat un altra volta? M'haguera cansat més i sols tenia la possibilitat d'avançar 3 posicions.



Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA