dilluns, 5 de novembre del 2012

NÚRIA ARNANDIS i TETO RUIZ PROTAGONISTES EN EL DIARI DE L'ALCÚDIA


Estem apunt d’acavar un any complet per a les triatletes i duatletes locals Teto Ruiz i Núria Arnandis, membres del Club Triatló Guadassuar.

Teto començà la temporada amb el duatló de Ibi, el de Picassent i la mitja marató de Santa Pola. Núria amb la mitja de Gandia.

En triatlons començaren la temporada en Pinedo, seguiren en Gandia on Teto quedà 2na de la seua categoria però una decisió d’un jutge li lleva aquesta posició i amb açò, un pase directe al campionat d’Espanya de Madrid. També estagueren presents en el triatlons de València, Alacant, i Teto debutà en el campeonat autonòmic d’aquatló ciutat de Sagunt on quedà 6na. També debutaren en la modalitat de “triatló de montanya” a Santa Pola, circuit molt tècnic i complexe on demostraren que cap prova es resistix a les ganes de superar-se d’aquestes atletes. També en Santa Pola, Teto nadà els 6km que separen a la localitat de la illa de Tabarca.

S’han consolidat com a triatletes amb la prova que tenien pendent, el triatló d’Antella, una de les més antigues i dures del calendari “no drafting” on Teto pujà al pódium per quedar 2a de la seua categoria. Però
és en el campionat d’Espanya on Teto demostrà estar a la altura de les més grans, competint amb l’èlit i quedant 5na de la seua categoria.

Les triatletes també utilitzen la muntanya per als seus entrenes. Núria trià una marxa de muntanya de 3 dies i Teto les dures curses, encara que l’esforç va ser recompensat, ja que en el “trail” de Vallà, Teto quedà 2na i se proclamà campiona en Higueruelas. Demostrant el seu gran estat de forma. Hi ha que recalcar d’aquesta triatleta que, en totes les proves que a realitzat, sempre ha quedat entre les 6 primeres dones, tot i això que cada vegada el nombre i el nivell entre les dones és mes alt i se requerix un estat de forma exigent!

Felicitats a les dos i molts ànims a les nostres trialtetes alcudianes!

Publicat en  el Diari de l'Alcúdia.

1 comentari:

  1. Enhorabona a Núria i a Teto, que ara es veuen recompensades en l'article que s'ha publicat al diari de l'alcúdia.

    Un molt bon fitxatxe el que em fet en el Club, però en el personal. Gràcies per seu com sou, bones amigues i millor companyeres. Ens heu donat una espenta en el Club juntament amb tota la gent nova.

    Ens heu ensenyat moltes coses, i ens heu donat una de les millors coses del món: la vostra amistat.

    GRÀCIES A LES DOS

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA