dilluns, 5 de novembre del 2012

CRÒNICA MITJA DE GANDIA.

Bon día a les 7:30 del matí....la majoria dels membres del Club ja estan desperts, el grup de WhatsApp del Club Triatló Guadassuar ja no para, un que si agarreu branca i farem torra en Gandia, altre que porta graelles, que si agarreu mantes que fa fret... En definitiva: senyals que la majoria volien i esperaven que fora un bon día gaudint de l'esport i companyia per a fer la mitja Marató de Gandia.

Prova ja consolidada a la nostra comunitat, una de les mitjes maratons per a marcar al calendari com molt interesant, tant per l'éxit participatiu, organitzatiu i com no, per les seues característiques. Una carrera prou ràpida, encara que, aquest any s'ha modificat el recorregut de tornada i s'ha fet lleugerament més dura als ultims kilòmetres.

A les 8:30 tots al Ravalet (també nombrada: Plaça del Triatló ;-) ). Després d'uns minuts d'espera, la veritat es que tots molt puntuals, tant els membres del Club Triatló Guadassuar, com tots els companys que ens haviem citat allí, eixim tots cap a Gandía. Abans d'arribar ja ens haviem separat per el camí. Recollint els dorsals ens tornem a veure, uns pocs comentaris i a fer els últims preparatius abans d'eixir.

Després d'un poc de calentament, ens dispossem a l'eixida, uns minuts d'espera i....allà anem!! Cadascú al seu ritme, amb una idea i un objectiu.

Prengem l'eixida junts Jose Carlos i Juli amb el company Bernat Ribes, l'eixida, com de costum, molt transitada, als pocs metres Jose Carlos ja ens ha deixat, poc després ja estic sols. Continue amb la intenció de marcar un ritme constant. Al kilómetre 2 la bufa de 1h30min la porte al darrere, fins el km7. 30 minuts....? massa ràpid!!, decidisc baixar el ritme i deixar marxar la bufa. Des d'aquest moment i fins el final de la prova el completaría en solitari, tram que s'ha fet dur i llarg. Sobretot la tornada, ja que pareixia una carrera molt plana, però que ens ha fet esforçar-nos a tots els participants, possiblement mes de l'esperat. Arrivant al km17 veig a Jose Carlos al davant, no semblava córrer com ens te acostumbrats, cuan arribe a la seua altura, el convide a continuar amb mi, ja que per a mi haguera sigut una gran ajuda i per a ell un poc de vida, però...una llàstima...estava tocat del bessó. Intente tirar endavant i fins el final, després d'uns llarguissims últims metres per la pista d'atletisme...acabem la prova!

Una vegada a la gespa....esperant-nos uns als altres, sols queda comentar la bona participació dels membres del Club Triatló Guadassuar a la mitja marató de Gandía amb resultats i sensacions diverses. Esperant que els membres que han sentit molesties durant la prova es recuperen i puguen seguir entrenant el més ràpid possible.

per: Juli Escrivà

CLASSIFICACIÓ:

252 ESCRIVA CERDAN, JULIO                              1:32:09
298 SAIS GONZALEZ, JOSE CARLOS                         1:33:57
364 COLOMER, JAVI                                      1:35:59
393 VICENS ESTRUCH, OSCAR                              1:36:55
749 PORCAR, XIMO                                       1:44:49
940 ANDREU ESTEVE, VICENTE                             1:49:40

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA