diumenge, 4 de novembre del 2012

CAP DE SETMANA DE VARIETAT. DEBUT DELS SOLETS DE LA RIBERA i DOS PÒDIUMS, i UN SUBCAMPIONAT AUTONÒMIC PER AL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

Amb bon peu, i mai millor dit em passat el cap de setmana els membres del 
Club Triatló Guadassuar.

El dissabte va obrir el cap de setmana David Blasco Añó, que en la categoria Benjamí feu el debut de la triescola Els solets de la Ribera. Un 4rt lloc per a David, medalla de xocolata. Però molta il·lussió i alegria la què ens dona, ja què per fí l'escola és una realitat.

El diumenge ha sigut un matí variaet on em tingut un duatló de muntanya, una marxa de muntanya i una mitja marató.

El matí ha començat amb el I Trail de Vallada, on la nostra companyera Teto Ruiz Nogués ha fet un dos de dos. Dos participacions en carreres de muntanya i dos vegades que ha pujat al pòdium. Ha estat la 2ª classificada en la categoria femenina. Enhorabona a Teto que ha provat la muntanya i de segur què ja s'ha enganxat, i molt bona la temporada què continua realitzant.

També em tingut representació i pòdium en el Duatló Cross de Riba-Roja, on Fran Peris Cervera ha quedat 2on classificat, en categoria sub23, al Campionata Autonómic de Duatló Cros 2012. En aquesta prova també em tingut la participació del entrenador del Club Paco Cortés.


I per finalitzar la Mitja Marató de Gandia, on em tingut la participació de 6 membres del Club Triatló Guadassuar: Jose Carlos Sais, Juli Escrivà, Dani Gomis, Javi Colomer, Ximo Porcar i Vicent Andreu.

Un altre bon cap de setmana de diversió i patiment. Açò és el triatló, fer de tot un poc, però amb il·lussió. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA