diumenge, 27 de febrer del 2011

III JORNADA DELS JOCS ESPORTIUS A BENIFAIÓ. FERRAN VICO PALAU TORNA A PUJAR AL PÒDIUM

Durant tot el matí, prop de dos centenars de duatletes escolars van poder gaudir del III DUATLÓ ESCOLAR DE BENIFAIÓ. Amb la presència de les màximes autoritats esportives de la localitat, es disputarien les diferents proves des de la categoria cadet, i fins a la de multiesport.

En aquesta última categoria, el representant del Club Triatló Guadassuar, Ferran Vico Palau, va aconseguir una meritòria tercera posició.

Amb aquesta segona prova, Ferran demostra com esta divertint-se aquest any i l'esforç que esta fent, ja que ha aconseguit un 1er i aquest 2on lloc.

Enhorabona Ferran.

La següent prova tindrà lloc a Catarroja diumenge que ve.

diumenge, 6 de febrer del 2011

FERRAN VICO PALAU. PRIMERA PROVA i PRIMERA VICTÒRIA AL DUATLÓ ESCOLAR DE MANISES

Bueno ya tenemos el primer podio como primer clasificado, aunque ha tenido que hacer una machada, ya que nos habian dicho que era una vuelta al circuito de bicicleta y la sorpresa ha sido cuando Ferran se bajaba de la bicicleta en la entrada a boxes, teniendo que volver a subir e iniciar otra  nueva vuelta. Ya que eran dos, por lo que el que iba segundo lo ha adelantado, llegando a la transición ultima en segundo lugar, pasando al que iba primero el la carrera a pie.


También hay que mencionar que acudian al lugar las grandes escuelas de la Comunidad Valenciana, tales como Tragaleguas, TriSport Roquette, Picasent, Multiesport Marina Alta, TriPuÇol etc. pero este año se lo pondremos difícil en la categoría Multideporte (Prebenjamines) con el único duatleta que tiene nuestra escuela por el momento en esta categoría. 

Per: Ricardo Vico Cuesta

ENHORABONA Ferran de part de tots els membres del Club Triatló Guadassuar. I d'ací animem a tots els menors de la nostra localitat a formar part del nostre Club i participar en aquestes proves del calendari dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Podeu informar-vos en clubtriatloguadassuar@gmail.com

dijous, 3 de febrer del 2011

CONTINUEM AMB ELS ENTRENAMENTS DE NATACIÓ

Continuem en els entrenaments de natació en la Piscina Coberta Municipal. En aquest principi del 2011 nous membres s'han adherit als entrenaments.

Ja estem en el segon macrocicle de l'entrenament i va pujant el nivell d'exigència que ens demana l'entrenador. Esperem veure els primers resultats en la primera prova de l'any que participarem a Elx.

Tots els interessats en entrenar amb nosaltres, vos recordem que ens trobareu en la Piscina Coberta Municipal tots els dimarts, de 20:15h a 21:30h; o podeu demanar informació al nostre correu electrònic: clubtriatloguadassuar@gmail.com

D'ací poquet ja ens podrem llevar els manguitos. 
Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA